Baeten Vinopolis

Reis in 2022 met Caractère en krijg een fles 'Ultimate Provence Rosé' cadeau!

Sinds 1935 biedt Baeten Vinopolis topwijnen van Franse, Italiaanse, Spaanse en Portugese wijndomeinen aan. Uit zoveel wijnen kiezen, is niet altijd eenvoudig. Daarom delen ze graag met jou hun kennis van 3 opeenvolgende generaties van wijnliefhebbers.

Ultimate Provence

Het privélandgoed van Château de Berne bestrijkt een oppervlakte van ongeveer 800 ha en situeert zich in de Provencestreek, tussen Lorgues en Flayosc. De site dateert uit de achttiende eeuw en hecht grote waarde aan de streek en zijn wijnen, in een kader van wellness en relaxatie. Sinds 1750 is Château de Berne actief in het wijnmaken. Vandaag staat er 118 hectare aan wijngaarden, voorzien van ultramoderne technologieën.

Hotel Wine Estate Ultimate Provence

Als je wil slapen tussen de wijngaarden, moet je in hotel Wine Estate Ultimate Provence zijn. Dit kleinschalig hotel is gelegen op het wijndomijn van Ultimate Provence waar de wijn wordt geproduceerd en bewaard in wijnvaten. Wijnliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen: sip van een glas wijn op de rooftop bar met panoramisch zicht over de wijngaarden terwijl je geniet van de prachtige zonsondergang.

Boek je reis bij Caractère en tel af met een heerlijke fles ‘Ultimate
Provence Rosé’!

Kan je niet wachten? Ontdek het volledige wijnaanbod van Baeten Vinopolis hier.