Beleefreizen

Lees hier meer over onze beleefreizen

Of je kan onze rondreizen natuurlijk ook ontdekken. 

Unieke beleefreizen

Speciaal voor jou stippelden onze ervaren reisspecialisten een aantal bijzondere reisroutes uit. Routes die je écht vertrouwd maken met een regio. Zo zullen jouw reiservaringen nog lang nazinderen.

Onze voorbeeldbeleefreizen zijn ongelooflijk mooie routes langs gekende en ongekende plekjes in Zuid-Europa. Ze dompelen je onder in de sfeer van een streek, zijn geschiedenis en cultuur. Tijdens je rondreis logeer je in onze echte Caractère-hotels waar je geniet van dat zonnige terrasje, van een verfrissende duik in het zwembad van jouw hotel, en een maaltijd die jou opnieuw het water in de mond laat lopen als je er achteraf aan terugdenkt ...

Individuele reizen gemaakt voor jou

Onze beleefreizen zijn individuele rondreizen. We maken ze voor jou, op maat, zoals jij het graag wil. Je hebt dan ook alle vrijheid in het samenstellen van je reis. Jij beslist wanneer je vertrekt en terugkomt, of je enkel met de auto reist of ook met het vliegtuig en hoeveel nachten je in welk hotel logeert. Jij bepaalt het ritme en de intensiteit van jouw reis. Wij strooien suggesties, jij kiest.

Als het beetje meer mag zijn, kies voor intens

Onze intense unieke beleefreizen zijn even onvergetelijk als onze gewone unieke beleefreizen, alleen intenser. 
Je kan naar hartelust activiteiten toevoegen aan je reis, waardoor je nog intenser geniet. 
Het is de perfecte mix tussen genieten, ontdekken en verwonderen. Het enige dat jij hoeft te doen, is je koffers pakken. Wij zorgen voor al de rest. Je ontdekt plekjes waarvan je niet wist dat ze bestonden, ongekend geluk op gekende plaatsen. Je logeert in hotels met kamers om in weg te dromen en de omgeving maakt je met momenten sprakeloos. 
Goesting om te vertrekken?
Bel ons snel op en wij beginnen samen aan jouw vakantie te puzzelen. Zo lang tot ze helemaal perfect is!

Helemaal 'from scratch'

Dat doen we nog het liefste: beginnen met een wit blad en een goede babbel. Met jou. We willen graag weten wat je leuk vindt en wat net niet. Waar je blij van wordt en wat je zeker wil doen tijdens je reis. Wil je net lang slapen of ben je al wakker voor de zon? Musea of strand? Bergen of valleien? Of van alles een beetje misschien? 
Als je ons vertelt wat je verwacht dan maken wij jouw reis alsof je het zelf zou gedaan hebben. Of nog een beetje beter. Want wij kennen Zuid-Europa door en door. 
We doen dan ook niets anders natuurlijk. We maken reizen dag in, dag uit. 
Ohh en we hebben er zoveel plezier in. 
En dat voel jij, dat merk je voor, tijdens en na je vakantie. 
Want we helpen jou vanaf het eerste moment en we zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt. 
Genieten, ontdekken en herinneringen creeëren. 

Goesting gekregen om onze reizen te ontdekken?

Wegdromen gegarandeerd met onze beleefreizen