Beleefreizen

Unieke beleefreizen

Speciaal voor u stippelden onze ervaren reisspecialisten een aantal bijzondere reisroutes uit. Routes die u écht vertrouwd maken met een regio. Zo zullen uw reiservaringen nog lang nazinderen.

Doorgedreven vakkennis

Met meer dan 65 jaar ervaring in het uitstippelen van rondreizen, mag u erop rekenen dat u bij Caractère enkel de mooiste reisroutes vindt, die u helemaal onderdompelen in de sfeer van een streek en zijn geschiedenis en cultuur. Tijdens uw rondreis verblijft u in de beste hotels. Ligging en afstanden zijn ideaal, zodat u volop geniet: van dat zonnige terrasje, van een verfrissende duik in het zwembad van uw hotel, ...

Individuele reizen op uw maat

Onze beleefreizen zijn individuele rondreizen. Dit biedt het voordeel dat u een totale vrijheid geniet: u vertrekt op de dag dat u het wenst, u beslist zelf of u met de eigen wagen wenst te reizen of u ter plaatse een huurwagen huurt (fly & drive). In veel gevallen kan u zelfs kiezen tussen verschillende hotels, kamertypes en verblijfsformules. Tot slot bepaalt ú het ritme van uw rondreis: wij geven suggesties, u kiest uit.

Beleefreizen Caractère Intense
  • Veel tijdswinst
  • Goed onderbouwde trajecten
  • Een perfect evenwicht tussen ontdekken en genieten

U hoeft enkel uw koffers te pakken. De reisroutes die we voorstellen, zijn gebaseerd op onze grondige kennis van de regio. U bent zeker dat u de bijzonderste plekjes te zien krijgt, op een aangenaam ritme. U logeert in de mooiste omgevingen. Vóór uw vertrek ontvangt u samen met uw reisdocumenten een interessant informatiepakket.

Voordeel! Gratis Caractère-reisboekje met heel veel nuttige tips en leuke weetjes over de door u gekozen bestemming bij reservatie van een beleefreis met Caractère-programma zoals beschreven in deze brochure.

Beleefreizen Caractère light
  • See & relax”
  • Maximum één hotelwissel per week
  • Nog meer tijd om van het gekozen hotel te genieten 

Ontdekken en relaxen
Caractère Light staat voor beleefreizen met het accent op ontdekken in combinatie met ontspanning. Uitgebreid genieten maar ook: zich laten verrassen door natuur en cultuur. Zinnenprikkelende individuele rondreizen in de beste verblijfshotels, meestal met zwembad of andere ontspanningsinfrastructuur.

Maximum 1 hotelwissel
De Caractère Light beleefreizen stellen een programma voor met maximum één hotelwissel per week. Zo blijven de inspanningen voor verplaatsing beperkt en blijft er royaal tijd over om te genieten en te relaxen.

Voor wie?
Caractère Light is er voor hen die graag zien en ontdekken, maar tevens op zoek zijn naar rust. Ook voor drukbezette gezinnen met kinderen, die in de eerste plaats de batterijen willen opladen, zonder daarbij noodzakelijk de volledige vakantie aan strand of zwembad door te brengen.

Caractère à la carte
  • Volledig op maat uitgewerkt
  • Totale vrijheid: u beslist wanneer u vertrekt, voor hoelang en hoe het programma ingevuld wordt

De oplossing voor zij die graag hun eigen reis uitstippelen
Volg uw eigen verlangens en interesses om uw reis te plannen en laat u inspireren door onze ervaring. Zo bent u er zeker van dat u écht geniet. U geniet een totale vrijheid: u kan kiezen om met uw eigen wagen te reizen of u kan opteren voor een vlucht, al dan niet in combinatie met een huurwagen, dit alles wanneer en voor hoelang u het wenst. Kortom: úw reis op úw maat.

Ideaal voor individuele ontdekkingsreizigers
Stelt u liever zelf uw programma samen en kiest u liever zelf uw hotels uit onze brochure? Geen probleem. Caractère regelt uw reserveringen tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Uiteraard kan u daarbij rekenen op ons deskundig advies. Ook bepaalde zaken buiten brochure kunnen, zoals bijvoorbeeld het huren van een luxeyacht om de Kroatische eilanden rond te varen.