Een romantisch valentijnscadeau dankzij onze flexboeking

Caractère lanceerde in februari een manier waarop iedereen gerust een reis kan boeken: de flexboeking! 

Mark* wou graag zijn vrouw verrassen met een leuke reis, maar vond het gezien de huidige omstandigheden toch wat moeilijk. Dankzij ons flexplan heeft hij toch met een gerust gevoel zijn reis kunnen boeken. 

*Om privacyredenen hebben we de naam in dit artikel aangepast. 

Kende je het concept van flexboeking al?

Wel, ik heb vorig jaar voor onze reis mijn vluchten kunnen omboeken naar een later tijdstip. Ik had eigenlijk ook bij andere reisorganisaties rondgekeken naar hun policy en heb dan wel af en toe flexibele annulatiepolitieken gevonden, maar nooit dat ik ook kan annuleren als ik zelf niet op reis wil gaan zoals bij de flexboeking van Caractère.  

Heb je met een gerust gevoel je reis geboekt dankzij de flexboeking?

Ja, enigzins wel. Normaal ging ik een cadeaubon van Caractère cadeau doen aan mijn vrouw, maar ik vond het nu wel leuker dat ik haar kon verrassen met een volledig uitgewerkte reis. Dat is toch net iets tastbaarder en is veel persoonlijker dan gewoon een bon geven. 

Welke verrassing heb je haar uiteindelijke cadeau gedaan?

Ik heb haar een weekje Santorini cadeau gedaan met voorzien vertrek in juli. We logeren in Canaves Oia in de Royal Pool Suite. Jullie expert Griekenland heeft ervoor gezorgd dat er bij aankomst op de kamer al een flesje champagne koel zal staan. Daarnaast heb ik ook de Sunset Dinner Experience bijgeboekt, waarbij we romantisch met zijn tweetjes kunnen dineren bij zonsondergang.   

Of Mark zijn vrouw blij was met dit cadeau, dat weten we nog niet.

Wat wel zeker is, is dat de flexboeking hem overtuigd heeft om zijn vrouw deze onvergetelijke ervaring cadeau te doen.