Geef deze feestdagen eens een bijzondere ervaring cadeau!

EEN TIP VAN HET CARACTERE-TEAM 

Het is weer die tijd van het jaar: we rennen van hier naar daar en concurreren met vrienden en familie om toch maar met het meest originele cadeau te kunnen uitpakken. Wat als je nu dit jaar eens geen cadeau schonk dat stof ligt te vergaren, maar een bijzondere ervaring waarvan de gelukkige nog lang kan nagenieten?

Met onze 'Buitengewoon' pakketten schenk je een onvergetelijk arrangement van drie nachten in een van onze karaktervolle hotels in combinatie met enkele onvergetelijke activiteiten. Levensgenieters maak je ongetwijfeld gelukkig met een inleiding tot de wereld van de bekende 'pata negra' ham in Andalusië of een culinaire tocht door de Loire met een bezoek aan excellente wijndomeinen en een bekende geitenboerderij. Sportievelingen kunnen zich dan weer uitleven tijdens een fietstocht door de prachtige proseccoheuvels in de Veneto, trouwens recent uitgeroepen tot Unesco Werelderfgoed of tijdens een rit met de e-bike door de glooiende heuvels van de Chiantistreek. Een fado-optreden in Lissabon of een bijzondere concertervaring in het Casa da Música in Porto zal ook elke muzikale ziel blij maken!

Met zo'n karaktervol geschenk worden de feestdagen ongetwijfeld weer buitengewoon gezellig! En daar draait het toch allemaal om, niet?

 

IEMAND BLIJ MAKEN MET EEN BUITENGEWOON PAKKET

 

Meer info? Contacteer ons via info@caractere.be of telefonisch op 053/63 00 77.