Met de flexboeking profiteer je opnieuw van interessante promoties

Met onze flexboeking kan jij zonder zorgen vakantieplannen maken. Jij bepaalt of je wil reizen of niet! 

Els* wou dolgraag haar volgende vakantie spenderen in het Anna Belle Elegant Agriresort. Toen ze hoorde dat er een interessante promo was voor verblijven in mei 2021, aarzelde ze initieel om te boeken. Uiteindelijk heeft onze flexboeking haar toch kunnen overtuigen om een reis te plannen zonder zorgen. 

*Om privacyredenen hebben we de naam in dit artikel aangepast.

Jij vroeg specifiek naar het Anna Belle Agriresort. Is daar een specifieke reden voor?

Ik lees af en toe jullie blogberichten en ik zag zo Anna Belle bij de populairste hotels van 2020 staan. Ik zocht toen meer info op jullie website en was onmiddellijk verkocht. Daarnaast, belde ik met jullie specialist Italië voor meer informatie en kreeg ik te horen dat er een leuke promotie was voor verblijven in mei 2021 waarbij je 6 nachten betaalt en 1 gratis krijgt. Dat maakte het plaatje helemaal perfect voor mij. 

Je hebt de reis dus eigenlijk redelijk kortbij geboekt, niet?

Dat klopt. Mijn dichte omgeving verklaarde me gek dat ik een reis boekte met vertrek in mei dit jaar. Ik moet toegeven dat ik zelf eerst ook mijn boeking niet wou bevestigen. Ik ben zelfstandige en ik kan het me niet permiteren om bijvoorbeeld in quarantaine te moeten als ik terugkom van mijn reis als het gebied een rode zone zou zijn geworden. Dus ik vind het wel echt belangrijk om te kunnen annuleren als de situatie mij onveilig lijkt. 

Toen ik een mailtje kreeg van jullie verantwoordelijke voor Italië met uitleg over de flexboeking, vond ik het wel een interessante optie om te overwegen. Uiteindelijk haalde het feit dat ik kan annuleren ook als ik zelf niet meer wens te vertrekken me over de streep om deze promotie niet te laten schieten. 

Ga je nu met een gerust gevoel op vakantie?

Ik hoop vooral dat mijn reis kan doorgaan. Mei is redelijk dichtbij en de situatie is nu nog redelijk onzeker. Al kan dat natuurlijk snel veranderen, zoals we gezien hebben vorige zomer. 

Ik heb wel geen stress nu. Ik ben al op mijn gemak aan het plannen en als ik merk eind maart/begin april dat de situatie toch niet ideaal lijkt, dan kan ik kosteloos annuleren. Het geeft me in dat opzicht inderdaad wel een gerust gevoel. 

Meer lezen over de flexboeking?