Unieke beleving Adler Spa Resort!

cover unieke beleving adler spa resort

Onze partner, Adler Spa Resort Thermae heeft eind juli een speciaal aanbod dat volledig in teken staat van meditatie, smaak en ademhalen. Gegarandeerd een week vol speciale ervaringen in de Toscaanse natuur! 

Ademen, Mediteren en Proeven

Een week vol bijzondere ervaringen in de Toscaanse natuur, om vreugde te brengen aan het hart en de geest.
Elke dag bijzondere momenten in de buitenlucht.

Programma van de week:

MAANDAG 26 juli 2021
Goedemorgen Natuur! Je maakt een ochtendwandeling in de natuur met als achtergrondgeluid het getjilp van vogels en de geluiden van planten. Bij een lokale boerderij omringd door wijngaarden, stop je voor een yogapauze en koffie- of theepauze. Hierna keer je terug naar het hotel en heb je nog een vrije middag.

DINSDAG 27 juli 2021
Beleef de magie van het Bosco delle Ragnaie. Je vertrekt vroeg in de ochtend om het fascinerende Ragnaie-bos te bezoeken voor ademhalingsactiviteiten, boomknuffelen en meditatie. Na een lichte picknick, keer je terug naar het hotel.

WOENSDAG 28 juli 2021
Nachtspecial - Meditatie bij maanlicht: Vertrek om 21.30 uur voor een ontspannende wandeling. Je stopt onderweg voor momenten van meditatie en ontspanning samen, en voor een toast met biologische wijn. Terugkeer naar het hotel is voorzien rond 23.00 uur. 

DONDERDAG 29 juli 2021
Koken (Eten), Proeven (Wijn) en Oefenen (Yoga) - Beleef een speciale dag op een boerderij in het hart van het Toscaanse platteland: een kookles om welzijnsgerechten te bereiden; gezamenlijke lunch, ademhalings- en yoga-oefeningen in de natuur; terugkeer naar het hotel is voorzien in de vroege namiddag.

VRIJDAG 30 juli 2021
Ontwaken in de natuur: ochtendwandeling in het groen vanaf 7.30 uur om op te laden met de energie van de natuur en voor een speciaal gezamenlijk ontbijt. 

ZATERDAG 31 juli 2021
Nachtspecial - Starlight meditation: vertrek om 21.30 uur voor een wandeling onder de sterren. Je zit op een grasveld voor de rijen Sangiovese druivenranken om de sterren te bewonderen, te mediteren en samen magische momenten van ontspanning door te brengen. Terugkeer naar het hotel voorzien rond 23.00 uur.

Bij een verblijf van minder nachten is het mogelijk om slechts aan enkele van de hierboven aangegeven activiteiten deel te nemen.
Het aantal deelnemers is beperkt.

Aankomst op zondag of op maandag.

section unieke beleving adler spa resort 0

Wil jij graag deelnemen aan deze activiteiten? 

Voor meer informatie en boekingen kan je terecht bij onze specialist Italië!

Bel +32 (0)53 60 56 89 of mail inge.dr@caractere.be

Caractère NV Korte Keppestraat 19 B-9320 Erembodegem, Aalst 053/63 00 77 info@caractere.be BE0474.874.188 Reisvoorwaarden Disclaimer Privacy
Copyright © 2023 Caractère. All rights reserved. Website by Servico Aanmelden