Activiteiten en ervaringen die je niet snel vergeet

Op zoek naar dat extraatje tijdens je vakantie of wil je er even tussenuit? Dan zijn onze buitengewone belevingen dé oplossing voor jou. Ze kruiden jouw reis net dat beetje meer.
Boek ze als tussendoortje of als aanvulling op jouw vakantie. Je buitengewone beleving is een combinatie van ontdekken, genieten en beleven dankzij activiteiten en ervaringen die je niet zomaar zelf vindt. Een opera onder de sterren, picknick boven de wolken of cruisen op een vulkaan? Met buitengewone belevingen kan het allemaal.

Ontdek buitengewone belevingen
dineren in openlucht

Een onderdeel van jouw grote vakantie of een little escape?

Met een buitengewone beleving kan het alletwee. Je kan ze gewoon boeken als kleine uitstap, om er even helemaal tussenuit te zijn. Of je plakt het gewoon voor, tussen of na je vakantie om nog net dat beetje extra te beleven als je reist door Zuid-Europa. Met buitengewoon kies je voor een ultieme reiservaring in Zuid-Europa. Je verblijf en alle activiteiten zijn inbegrepen en uiteraard regelen wij alles voor je.

Contacteer Caractère
zoutpannen gozo

Buitengewone inspiratie

Castello di Reschio

Schrijf je in en ontvang wekelijks de leukste nieuwsbrief over reizen in Zuid-Europa

“Traveling – it leaves you speechless, then turns you into a storyteller.” – Ibn Battuta

Caractère NV Korte Keppestraat 19 B-9320 Erembodegem, Aalst 053/63 00 77 info@caractere.be BE0474.874.188 Reisvoorwaarden Disclaimer Privacy
Copyright © 2023 Caractère. All rights reserved. Website by Servico Aanmelden