Buitengewoon

De ultieme reiservaring

Ontdekken vanuit een ander perspectief. Geen waanzinnige excessen, maar aangename menselijke ontmoetingen. Dingen die u eigenlijk al lang wou doen, of net niet, omdat u er gewoonweg nog nooit aan had gedacht, zoals: het Unesco Werelderfgoed van Dubrovnik per kajak vanop het water bewonderen of in een APE Calessino door de Piemontese wijngaarden snorren... Met Buitengewoon kiest u voor de ultieme reiservaring in Zuid-Europa! Hoeven we u nog te zeggen dat deze parels, deze ultieme Caractère-beleving, exclusief bij Caractère te reserveren zijn?

4 dagen ultieme reiservaring

Dompel uzelf 4 dagen en 3 nachten volledig onder in de sfeer van een bestemming. Mét het exclusieve Caractère-label uiteraard: genieten van de subtiele luxe van één van onze karakterhotels, volop opgaan in een (a)typische activiteit, u laten meeslepen door de charme van een regio en zijn mensen.

Als onderdeel van een langer verblijf

Een Buitengewoon pakket kan als onderdeel van uw vakantie, als uitje op zich of als kers op de taart van een langer verblijf in een van de Caractère hotels, of van een Caractère beleefreis. Bovendien, als leuk detail: de Buitengewoon nachten tellen mee in de eventuele promoties van het hotel, tenzij anders vermeld.

Contact met locals

Speciaal voor u vroegen we de 'locals' om raad, gingen we op zoek naar vergeten gebruiken en gewoontes, en besteedden we verhoogde aandacht aan alles rond eten en drinken. Beleef met hen de meest boeiende, aangenaamste en leukste momenten van uw vakantie en ervaar hoe deze momenten nog lang blijven nazinderen...

Samen meer beleven

De mooie dingen van het leven ontdekt u nooit alleen. Onze Buitengewoon ervaringen lenen zich dan ook naadloos voor zowel kleine als iets grotere groepen. Als koppel vanuit uw hotelkamer naar de sterrenhemel turen, of met de vrienden op truffeljacht. Samen beleeft u uw reis nog intenser. En wist u dat de prijs van sommige Buitengewoon pakketten meestal 'buitengewoon' voordelig wordt naarmate er meer deelnemers zijn?

Buitengewoon staat voor:

  • Exclusieve belevingspakketten samengesteld door onze specialisten, bestaande uit één onvergetelijke topactiviteit (sportief, actief, bezoek, …) en twee of meer aanvullende activiteiten of verwennerijen (culinair, lichaam en geest, ...)

  • Nadruk op authenticiteit en lokale charme

  • Contact met experten ter plaatse

  • Zorgvuldige en strenge hotelselectie

  • Een bewust kleinschalige aanpak

Kortom: anders kijken, andere gebruiken en gewoontes ontdekken, nieuwe dingen leren, de lokale bevolking ontmoeten en hen vergezellen, proeven van de beste lokale keuken en de beste lokale wijnen, tijd nemen voor romantiek, voor magie, ..., sporten op een unieke locatie, ... en vooral: 'buitengewoon' veel plezier beleven!