0 buitengewoon palma

Buitengewoon Palma

Een culinaire trip in de hoofdstad van Mallorca

4 Dagen - 3 Nachten

Contacteer Ilse

Proef de echte smaken van Palma

Palma de Mallorca, ook wel kortweg Palma genoemd, is een bruisende hoofdstad waar geschiedenis en moderne kunst niet weg te denken zijn. De stad krijgt vaak de bijnaam van ‘klein Barcelona’, dat heeft Palma te danken aan de talloze smalle straatjes, gezellige terrasjes en levendige marktpleintjes. Zin om op een historische en culturele ontdekking te gaan of eerder zin om op het strand te ontspannen? Geen zorgen, je hoeft niet te kiezen, Palma de Mallorca biedt de perfecte combinatie. Met dit buitengewoon pakket verken je de highlights van Palma via een geleide fietstocht en leer je de stad kennen als een local. Fiets langs de oude stadsmuur, bezoek de Kathedraal van Palma en het Paleis van Almudaine en vergeet vooral het prachtige uitzicht onderweg niet te bewonderen. Dompel jezelf helemaal onder in de Spaanse keuken, want ook het culinaire aspect van Palma mag niet ontbreken. Bij de ‘Spanish Cooking Experience’ leer je zoals een echte Spanjaard lokale gerechten maken zoals sobrasada en paella. In dit buitengewoon pakket geniet je overdag lekker lui aan het strand en in de avond van lekkere tapas en een leuke wijntour doorheen de oude stad. Maak je beleving compleet met een ensaïmada als dessert. Palma de Mallorca is simpelweg een stad voor iedereen die van het échte Mallorca willen proeven.

  • Leer Palma kennen als een local met een geleide fietstocht door de stad (3 uur)
  • Smul van het beste eten in Palma de Mallorca met een culinaire tour doorheen de stad. Proef onderweg van tien lokale gerechten en typische lekkernijen die variëren van hartig tot zoet (3 uur)
  • Leer zoals een echte Spanjaard lokale gerechten bereiden zoals Sobrasada en paella tijdens een leerrijke cooking class (3 uur)
  • Kom volledig tot rust aan het mooie strand van Palma
  • Slaap drie nachten als een roos in de hemelse bedden van een van onze hotels in Palma

Waarom boeken via Caractère?

  • Beste prijsgarantie
  • Caractère extra's 
  • Persoonlijk gekozen en goedgekeurde hotels
  • 24/7 direct contact met Caractère medewerkers
  • Aangesloten bij het Garantiefonds reizen

Mail ons voor jouw reis op maat
Caractère NV Korte Keppestraat 19 B-9320 Erembodegem, Aalst 053/63 00 77 info@caractere.be BE0474.874.188 Reisvoorwaarden Disclaimer Privacy
Copyright © 2023 Caractère. All rights reserved. Website by Servico Aanmelden