Caractère & Best of Travel kunnen samen de wereld aan

Wij bundelen onze krachten

In 1980 zag Best of Travel het licht. Toen vertrokken de eerste klanten voor hun unieke reis op maat. De wereld is veel veranderd sinds 1980. En toch ook weer niet. Best Of Travel heeft sinds dan al duizenden mensen een intense reiservaring gegeven. En dat doen ze bij Best of Travel nog elke dag.  Ze startten onder de naam Aussie Tours, specialist in Australië en Nieuw-Zeeland. De passie groeide en dus kwamen er zusjes bij: Africa Tours, Latin Tours en Asia Tours. Ondertussen – met 15 ervaren reizigers aan boord – zijn ze van veel markten thuis. Overal in de wereld, behalve in Europa natuurlijk. Daar is Caractère dé specialist. 

En nu bundelen wij onze kennis , ervaring en goesting om voor jou nog meer onvergetelijke reizen op maat te maken.  
Je vraagt je misschien af hoe dat er dan gaat uitzien, dat samen in zee gaan?
Wel, we leggen het jou graag uit. Dankzij onze samenwerking met Best of Travel ervaar je de Caractère-beleving niet meer alleen in Europa, maar ook in de rest van de wereld.

En dat is nog niet alles!

Caractère start, samen met Best of Travel uiteraard, drie Travel Ateliers in Roeselare, Aalst en Hasselt. Enkel deze 3 reiskantoren kunnen nog exclusief reizen van Caractère of Best of Travel voor jou ontwerpen. De enkele bestemmingen die wij vandaag nog niet zelf in ons aanbod hebben, bieden we jou graag aan via enkele streng geselecteerde partners. 

Surfen en klikken, een telefoontje of Whatsappje, een bezoek aan een van onze drie kantoren, op een rustig moment bij jou in de woonkamer of een combinatie van dit alles, het maakt niet uit.
Hoe jij graag jouw reis plant, zo doen we het.
 

We kunnen vanaf nu, samen, de hele wereld aan.
Letterlijk en figuurlijk.
En we hebben er zin in. Heel veel zin.
Wij staan alvast te popelen om jouw reisverhaal te schrijven.
Jij ook?