Unieke winterse belevingen

Met Caractère beleef je Lapland anders. Uniek, intens, authentiek.

Geen georganiseerde excursies in grote groepen, maar alles volledig privé en op jouw maat samengesteld. Heerlijk genieten!

Je vraagt je misschien af wat je je daarbij moet voorstellen? We sommen graag enkele voorbeelden voor jou op. 

Als je dat wil, dan start het avontuur al vanaf de luchthaven. Je wordt opgepikt om vervolgens naar jouw lodge verder te reizen met een hondenslee. Jouw verblijf ligt heerlijk afgelegen van de bewoonde wereld, pal in de natuur. 

Een afgelegen ligging wil niet zeggen dat er niets te beleven valt. Integendeel zelfs! De besneeuwde wildernis rondom je verblijf ontdek je samen met een privégids. Met sneeuwschoenen, al langlaufend, met een sneeuwscooter of een honden- of rendierslee.

Ook ijsvissen is een unieke ervaring die je hier eens kunt proberen. En als je helemaal niet weg te slaan bent van de koude, dan kan je overnachten in een ijshotel. 

Na je sneeuwavonturen kan je heerlijk opwarmen in de privésauna en hot tub of je kan je laten verwennen met een deugddoende privémassage. Dit alles in jouw eigen kamer of lodge.  

De afgelegen ligging heeft trouwens als voordeel dat er geen lichtvervuiling is. Hierdoor geniet je van de meest feëerieke lichtspektakels gemaakt door het noorderlicht. Je kan zelfs overnachten in een accommodatie met glazen wand en plafond, waardoor je optimaal kan genieten van dit unieke fenomeen. 

Geen zin om 's avonds nog buiten te komen in de sneeuw? Geen probleem! De chef komt sublieme lokale gerechten bereiden in jouw lodge. Volledig privé. Wat dacht je van een stukje rendiervlees bijvoorbeeld?  

Je ziet, de mogelijkheden zijn eindeloos en de focus ligt volledig op jou. Jouw beleving zal uniek zijn, dat garanderen we je! 

Ontdek onze unieke lodges en hotels in Lapland
Ontdek onze voorbeeldreizen in Lapland.

De plaatsen voor deze unieke beleving zijn beperkt, dus vroeg boeken is sterk aanbevolen! 

Voor meer info en reservaties kan je bellen naar +32 (0)53/60 56 91 of mailen naar katrien.dm@caractere.be