Romantische vakantie met karakter en authenticiteit in overvloed

Onze Coups de Coeur hotelcollectie is samengesteld uit hotels die perfect zijn voor een romantische vakantie in Zuid-Europa.
En waarom? De bijzondere ligging, de kleinschaligheid, het adembenemende uitzicht, de stijlvolle inrichting, de uitstekende gastvrijheid, de pure, lokale en heerlijkste gerechten, de warme en familiale sfeer... Kortom, deze hotels zijn kleine bommetjes karakter, authenticiteit en traditie.

Warm onthaal en romantiek ten top

Junior Butler Grand, de Portugese waterhond van Grand House Algarve, onthaalt je als een vorstenpaar, La mamma bereidt bij Castello di Monterado een heerlijke lunch voor jou met zelfgekweekte groenten uit de eigen moestuin. De spectaculaire locatie van Canaves Oia blaast je omver en de romantiek spat ervanaf bij een aperitiefje met zonsondergang op het terras van Finca Cortesin. Onze ‘coups de coeur’ bieden een selectie om het vanbinnen warm van te krijgen!

Ontdek coups de coeur
canaves oia epitome pool 6

Een paar van onze hartendiefjes

“Once a year, go someplace you’ve never been before.” ~ Dalai Lama

Castello di Reschio

Schrijf je in en ontvang wekelijks de leukste nieuwsbrief over reizen in Zuid-Europa

Caractère NV Korte Keppestraat 19 B-9320 Erembodegem, Aalst 053/63 00 77 info@caractere.be BE0474.874.188 Reisvoorwaarden Disclaimer Privacy
Copyright © 2023 Caractère. All rights reserved. Website by Servico Aanmelden