Reisplannen buiten Europa?

Exclusief toegang tot de reizen van Best of Travel

Dankzij deze exclusieve samenwerking beleef je de unieke Caractère-ervaring niet alleen in Europa, maar ook in de rest van de wereld .

De enorme kennis en ervaring die wij hebben in Europa, heeft Best of Travel op verre bestemmingen.

Reizen binnen en buiten Europa

In 1980 zag Best of Travel het licht. Toen vertrokken de eerste klanten voor hun unieke reis op maat. De wereld is veel veranderd sinds 1980. En toch ook weer niet. Best Of Travel heeft sinds dan al duizenden mensen een intense reiservaring gegeven. En dat doen ze bij Best of Travel nog elke dag. Ze startten onder de naam Aussie Tours, specialist in Australië en Nieuw-Zeeland. De passie groeide en dus kwamen er zusjes bij: Africa Tours, Latin Tours en Asia Tours. Ondertussen – met 15 ervaren reizigers aan boord – zijn ze van veel markten thuis. Overal in de wereld, behalve in Europa natuurlijk. Daar is Caractère dé specialist.

Wij bundelden onze kennis , ervaring en goesting om voor jou nog meer onvergetelijke reizen op maat te maken.
Zo krijg je de mogelijkheid om de Caractère-beleving niet meer alleen in Europa, maar ook in de rest van de wereld te ervaren.

Bezoek ons in onze travel ateliers

Caractère heeft, samen met Best of Travel uiteraard, drie Travel Ateliers. Je kan ons bezoeken in Roeselare, Aalst en Hasselt. Enkel deze 3 reiskantoren kunnen nog exclusief reizen van Caractère of Best of Travel voor jou ontwerpen.

Surfen en klikken, een telefoontje of Whatsappje, een bezoek aan een van onze drie kantoren, op een rustig moment bij jou in de woonkamer of een combinatie van dit alles, het maakt niet uit. Hoe jij graag jouw reis plant, zo doen we het.

Samen kunnen wij bijna de hele wereld aan. Letterlijk en figuurlijk. En we hebben er zin in. Heel veel zin. Wij staan alvast te popelen om jouw reisverhaal te schrijven. Jij ook?

Caractère NV Korte Keppestraat 19 B-9320 Erembodegem, Aalst 053/63 00 77 info@caractere.be BE0474.874.188 Reisvoorwaarden Disclaimer Privacy
Copyright © 2023 Caractère. All rights reserved. Website by Servico Aanmelden