#1
Je reis zindert nog na, lang nadat je weer thuis bent

Maar dat zal je aan de lijve moeten ondervinden.

#2
Je geld is veilig bij ons

Gelukkig zijn we een heel gezond bedrijf. Maar om er helemaal zeker van te zijn dat je geen enkel risico loopt als je bij ons je vakantie regelt, zijn we aangesloten bij het Garantiefonds.

Hierdoor zijn alle reizen die wij organiseren financieel beschermd. Jouw geld is dus helemaal veilig bij ons.

#3
Je staat er nooit alleen voor

Omdat wij onze verantwoordelijkheid nemen Je hebt natuurlijk wel iets anders te doen dan je touroperator te contacteren als je op vakantie bent. Maar voor het geval dat er toch iets zou gebeuren waarmee je geen raad weet, kan je ons 24/7 bereiken. Telefoon, Whatsappje, een e-mail of zelfs een rooksignaal. Reageren zullen we!

Want jij bent op vakantie, dus je moet ook echt vakantie hebben.

#4
Je reist duurzaam

Omdat wij onze verantwoordelijkheid nemen. We laten je Zuid-Europa ontdekken, echt en authentiek. Daarom voelen we het ook als onze verantwoordelijkheid om een positieve impact achter te laten overal waar we naartoe reizen. We selecteren onze partners ter plaatse zorgvuldig en we zetten ons elke dag in om te werken op een sociaal en milieubewuste manier.

#5
Je verzoeken zijn nooit een probleem

Wil je van hotel veranderen, je route wijzigen of nog een paar dagen langer blijven dan voorzien? Geen vraag is te groot of te klein, of toch bijna. We weten dat plannen kunnen veranderen. Dus zijn we flexibel en is geen verzoek ons te veel.

#6
Je bespaart tijd, stress en energie

Naast onvergetelijke momenten en zoete herinneringen, geven wij je tijd. Terwijl wij het werk doen om voor jou een heerlijke reis in elkaar te steken, kan jij rustig achterover leunen, aftellen en genieten van het vooruitzicht. En datgene doen waar jij goed in bent. Net zoals wij doen waar wij goed in zijn. Laat ons maar graven en ploeteren, het maatwerk en de puzzelstukken leggen. Wij doen dit allemaal met veel plezier voor jou.

#7
Je voelt je altijd echt gehoord

Wij geloven in echte contacten. Met jou als reiziger, maar ook met onze partners in de landen waar we actief zijn. We zien en spreken onze hoteliers regelmatig, we zoeken samen naar de mooiste ervaringen en we zijn er voor elkaar als er zich toch eens een probleem voordoet.

En dat voel jij als onze gast.

#8
Jij betaalt een eerlijke prijs omdat wij goede onderhandelaars zijn

Omdat we willen dat je waar krijgt voor je geld. Wij onderhandelen met onze hotels, gidsen, aanbieders van activiteiten en luchtvaartmaatschappijen waarmee we samenwerken. Hierdoor kunnen we onze prijzen zo concurrerend mogelijk houden.

#9
Je ontdekt Zuid-Europa door een andere bril

En leert de streek door en door kennen. Net zo goed als wij ze kennen. We doen dan ook niets anders dan reizen te ontwerpen in deze regio, al meer dan 25 jaar. En geloof het of niet, ook wij ontdekken elk jaar nog nieuwe verborgen plekjes.

#10
Je beleeft onvergetelijke momenten

Oh ja. Omdat wij vol ideeën zitten en barsten van de goesting om er iets mee te doen. Leuke, uitdagende en soms ook gekke ideeën. We doen niets liever dan onze gasten verrassen. Off-pisteverzoeken en unieke ervaringen zijn absoluut onze specialiteit. Een opera bijwonen in een Venetiaanse grot, pasta leren maken bij een echte Italiaanse mama of dineren in een van de mooiste restaurants ter wereld?

Wij regelen het met de glimlach voor je. Daag ons maar uit.

#11
Jouw reis is op maat voor jou ontworpen

En alleen voor jou. Geen twee reizen zijn hetzelfde. Gelukkig ook maar, want wij doen niets liever dan reizen in elkaar boksen. Wij zijn alleen geïnteresseerd in jouw reis, en het maakt ons niet uit hoe lang het duurt om ze perfect voor jou te krijgen, honderd procent. Niets is ons te veel en niets te weinig. Jij kiest.

Caractère NV Korte Keppestraat 19 B-9320 Erembodegem, Aalst 053/63 00 77 info@caractere.be BE0474.874.188 Reisvoorwaarden Disclaimer Privacy
Copyright © 2023 Caractère. All rights reserved. Website by Servico Aanmelden