Hotels, huisjes en villa's

Heb jij in plaats van een uitleg over onze hotels liever direct een overzicht?

Bekijk dan hier al onze charmehotels

Pareltjes

Een hotel in onze collectie moet niet alleen een ongeëvenaarde sfeer en stijl hebben, want dat is niet voldoende voor ons. Het onthaal moet warm en vriendelijk zijn, zonder veel gedoe; de kamers zijn charmant, verleidelijk en comfortabel; het eten is subliem en de wijn smaakt zalig; en, boven alles, jouw verblijf moet om de een of andere reden onvergetelijk zijn.
Met andere woorden: onze hotels zijn uniek, er heerst een sfeer van intimiteit en de inrichting is stijlvol en eigenzinnig. Modern maar niet te koel, luxueus maar niet opzichtig
Onze hotels zijn romantisch, cool en heerlijk. Je vindt ze op een locatie die je meestal niet anders dan fantastisch kan omschrijven.
Onbezorgd, informeel en gastvrij, dat is de sfeer. Ook als je kiest voor vijf sterren.
En aandacht voor details, die ga je zeker vinden, altijd en overal.
Onbezorgd, informeel en gastvrij. Zelfs de vijfsterrenhotels in onze collectie moeten ontspannen aanvoelen, in plaats van benauwd of intimiderend.
Vriendelijk, persoonlijk en discreet. Service moet niet gaan over het soort buigen en schrapen waar jij je ongemakkelijk bij voelt. Er moet veel aandacht zijn voor details, wat de ervaring ongewoon maakt.
De moeite waard, dat zijn onze hotels altijd. Daar mag je op rekenen!

Wij waren daar

Omdat we het ongelooflijk belangrijk vinden om onze hotels met onze eigen ogen te zien. 
Dat is volgens ons de enige manier om jou te geven wat je verwacht, datgene waar jij  blij van wordt. 
Wij bezoeken onze hotels regelmatig. Wij kijken of we het Caractère-gevoel er elke keer weer opnieuw vinden en als dat zo is, dan kunnen we jou met een gerust hart daar op vakantie sturen. 

Sterke relatie met onze hotelier

Wij geloven in echte contacten, met jou als gast maar ook met onze hoteliers. Hoe beter we elkaar kennen en begrijpen, hoe beter jij je voelt in een Caractère-hotel
En als er dan toch eens iets minder goed loopt, vinden we samen altijd een oplossing. 
Wij zorgen er samen voor dat het jou als gast aan niets ontbreekt. Want we zeiden het al eerder: Caractère-gasten zijn speciale gasten. 

Benieuwd geworden?

Snuister gerust even door onze prachtige boetiekhotels. We garanderen je dat het de moeite waard is!