Huwelijksreis op jouw maat

Je huwelijk is één van de mooiste dagen van je leven. Dus zorgen wij bij Caractère ervoor dat jouw huwelijksreis één van de mooiste reizen van je leven wordt. Het is jullie eerste reis als getrouwd paar dus alles moet gewoon kloppen. Geen enkel koppel is hetzelfde en dat geldt dus ook voor huwelijksreizen. Jouw huwelijk verdient jouw reis. En daar komen wij om de hoek. Wij maken bij Caractère elke huwelijksreis op maat, rekening houdend met jouw wensen, verwachtingen en budget.

Contacteer Caractère
romantisch dineren

en uitgebalanceerde mix tussen ontspannen en avontuur

Willen jullie vooral romantisch genieten van elkaar en de omgeving of toch liever hier en daar een sportieve of andere activiteit in jullie programma? Geen probleem, jullie vragen en wij regelen het voor je. Helemaal, van begin tot einde, van vertrek tot thuiskomst. Jouw huwelijksreis is een combinatie van kleinschalige, charmante boetiekhotels en bijzondere belevingen. Of je nu naar de Algarve of Toscane wil, een little escape of een lange rondreis, wij geven je alle mogelijkheden en jij kiest. Elk detail klopt, aan alles is gedacht dus het enige dat jullie doen is genieten.

27c97620

Weg van de massa en de clichés

Jouw huwelijksreis met Caractère is uniek, een once in a lifetime reis op maat van jouw wensen. Denk je bij jouw huwelijksreis aan watervallen en azuurblauwe zee of eerder aan een trektocht door de Zwitserse Alpen? Het kan allemaal, je kan er in ieder geval op rekenen,bij Caractère reis je weg van de massa en de weg van de clichés.

Verrassen en verwonderen

Een huwelijksreis met Caractère verrast en verwondert je, elke dag opnieuw. Omdat onze specialisten zelf heel veel reizen en al onze hotels bezoeken, zijn zij perfect geplaatst om samen met jou je perfecte huwelijksreis samen te stellen. Een diner voor twee op het strand, een picknick boven de wolken of de zonsopgang tegemoet vliegen met een luchtballon, er is niets dat we niet kunnen regelen.

Contacteer Caractère
romantische reizen

Caractère NV Korte Keppestraat 19 B-9320 Erembodegem, Aalst 053/63 00 77 info@caractere.be BE0474.874.188 Reisvoorwaarden Disclaimer Privacy
Copyright © 2023 Caractère. All rights reserved. Website by Servico Aanmelden