Ik wil reizen met Caractère

Doe reisinspiratie op

Deze website is een soort van moodboard, net zoals onze brochure. Gebruik ze  om reisideeën en inspiratie op te doen. 
Je vindt voorbeelden van beleefreizen die wij alvast samenstelden om jou te inspireren. Soms zijn er intense beleefreizen, of zie je mogelijkheden om je beleefreis nog intenser te maken.
Met intens bedoelen we dat we dat we leuke, interessante of onvergetelijke momenten en belevingen toevoegen aan je reis.
Wij geven suggesties, jij kan ze gewoon overnemen of je mixt en matcht.
Jij beslist.
Logeer je liever maar in één of twee hotels, dat kan ook natuurlijk. Je selecteert de hotels die je aanspreken en wij geven je met plezier meer informatie over de mogelijkheden.
Ook bij sommige hotels krijg je de mogelijkheid om de ervaring nog intenser te maken door belevingen toe te voegen. En ook hier geldt opnieuw: wij geven je ideeën, jij kiest.

Ik heb goesting om te reizen, wat nu?

Stap 1Genieten van onze moodboards
Onze website en inspiratieboek zijn moodboards; doe reisideeën en inspiratie op. Laat je helemaal gaan.

Stap 2: Babbelen over reizen
Niets van wat je hier ziet, staat in steen gebeiteld. Onze beleefreizen zijn een springplank naar jouw reis, precies op jouw maat gemaakt. Bel onsmail ons, of spring binnen voor een reisbabbel. Als je een idee hebt waarover je hier niet direct iets terugvindt; daag ons uit. Behalve de Mont Blanc verplaatsen kunnen we alles. Of toch bijna. 

Stap 3: Tunen en finetunen
Je ontvangt van ons een eerste ontwerp van je reis, rekening houdend met jouw budget. Jij geeft feedback en wij passen aan. Zolang totdat jij zegt “boek mijn reis maar”!

Stap 4: Aftellen
Je gaat zitten, neemt een drankje en telt af tot dat je eindelijk mag vertrekken. En wij blijven aan jouw zijde. Voor je vertrekt om al je vragen te beantwoorden en hier en daar nog iets aan te passen en als je eenmaal weg bent zijn we slechts een telefoontje verwijderd.