De wereld van Caractère

Voor reizen in Europa is er maar één adres: Caractère. Wij zijn een team vol kennis en ervaring, gebundeld in leuke mensen – al zeggen we het zelf - die leven voor Zuid-Europa en ‘hun’ land. Daarbovenop zijn we gebeten door het vinden van de beste boutiekhotels, details en service. Als je deze elementen combineert kom je uit bij ons doel: jouw nieuwsgierigheid naar de wereld prikkelen en ervoor zorgen dat jouw vakantie volmaakt is. Zo eenvoudig is het.

We doen niets anders dan reizen maken voor onze klanten. Dag in, dag uit. Dat doen we het allerliefste. Reizen in Zuid-Europa wel te verstaan. Die streek kennen we als onze binnenzak. Door en door. Dus noemen we ons specialist, want dat zijn we. Specialist voor reizen op maat in Zuid-Europa.

Ontdek reizen op maat
lavendelveld provence frankrijk

De wereld buiten Europa

Daar zijn we geen specialist. Die wereld kennen we niet zo goed. Gelukkig is er Best of Travel. Zij reizen al meer dan 25 jaar naar alle landen buiten Europa. Dus daar zijn zij dé specialist. Net zoals wij in Europa. En we werken beiden op dezelfde bijzondere manier.

Dus als je reisplannen hebt buiten Europa, bevelen wij Best of Travel heel erg warm aan!

olifanten in zuid afrika

“Travel is fatal to prejudice, bigotry, and narrow-mindedness.” –Mark Twain

Caractère NV Korte Keppestraat 19 B-9320 Erembodegem, Aalst 053/63 00 77 info@caractere.be BE0474.874.188 Reisvoorwaarden Disclaimer Privacy
Copyright © 2023 Caractère. All rights reserved. Website by Servico Aanmelden