Actie Culinair 4-gangenmenu Sel Gris

BOEK VÓÓR 31 MEI 2020 EN GENIET VAN EEN VOORDEEL VAN MEER DAN 40% OP EEN 4-GANGENMENU BIJ 1*-MICHELINRESTAURANT SEL GRIS*

 

Onze vroegboekactie 2020 laat u genieten van het gastronomisch 4-gangenmenu ‘Karakter en Essentie’ in het 1*-Michelinrestaurant Sel Gris te Knokke-Duinbergen aan het voordelige tarief van €49.

Sel Gris is een gastronomisch restaurant met uitkijk op zee en duinen in Knokke- Duinbergen. De hedendaagse inrichting is sober en toch luxueus. Chef Frederik Deceuninck, sous-chef Sander Van de Walle (Eerste Kok van België 2019) en hun team zullen u met plezier het beste van hun keuken serveren.
www.selgris.be

* Deze actie wordt aangeboden aan klanten die:

Een reis boeken vóór 31/05/2020 uit het Caractère- en/of Buitengewoonaanbod met een verblijf van minimum 7 nachten tussen 14/03/2020 t/m 13/03/2021 inclusief een AVIS-huurwagen reserveren (uitzondering Frankrijk-vasteland: geen huurwagen verplicht).

Wanneer u recht heeft op deze vroegboekactie, ontvangt u bij uw reisdocumenten een voucher met de gegevens van restaurant Sel Gris.

 

De voucher dient gebruikt te worden vóór 13/03/2021.

Hou er rekening mee dat:

  •  Tijdig reserveren noodzakelijk is;
  • Dit menu zowel ’s middags als ’s avonds kan geconsumeerd worden, met uitzondering van zaterdagavond;
  • U bij reservatie in het restaurant dient te melden dat het om het 4-gangenmenu “Karakter & Essentie” gaat;
  • Eventuele wensen m.b.t. intoleranties (gluten, lactose, vegetarisch…) bij reservatie vermeld moeten worden, zo niet kan hiermee geen rekening worden gehouden;
  • Deze voucher geldig is voor max. 4 personen en bij aankomst aan de maître dient bezorgd te worden;
  • Het menu door u ter plaatse betaald wordt;
  • Eventuele supplementen voor de upgrade van het voorgestelde menu ter plaatse dienen betaald te worden, alsook aperitief, koffie en dranken.