De troeven van Caractère:

1. Eén adres in België en persoonlijk contact

Caractère is een 100% Vlaamse KMO met kantoren gevestigd te Erpe-Mere.
Een persoonlijke aanpak staat bij ons centraal. Bij vragen kan u steeds bij ons terecht via telefoon of mail.
Ook een afspraak in onze kantoren behoort tot de mogelijkheden. Hier kan u onze specialisten ontmoeten en samen uw reiswensen bespreken.

 

2. Een ijzersterke reputatie: meer dan 65 jaar ervaring

Caractère is een gespecialiseerde kwaliteitstouroperator met meer dan 65 jaar ervaring en een ijzersterke reputatie in het toerisme. Het Caractère team bestaat uit gespecialiseerde reisadviseurs die hun bestemming door en door kennen. Ze zijn thuis in hun favoriete landen en hotels, spreken de taal en voelen zich verbonden met de plaatselijke cultuur. Daardoor weten zij u de gezelligste plekjes aan te raden, de mooiste routes en de bijzonderste evenementen. Niet de clichés, maar de fijne ervaringen en kleine details die een onmiskenbare meerwaarde geven aan uw vakantie.

3. Tijdsbesparing = méér 'quality time' voor u

U hoeft zelf geen tijd te besteden aan opzoekwerk, vergelijkingen, contacten, verzekeringen en betalingen. Gedaan met twijfelen en keuzestress! Ook in geval van wijzigingen of annulering wordt alles voor u tot in de kleinste details geregeld.

4. Een bewust kleinschalige en duurzame aanpak

Wanneer het over onze filosofie gaat, zijn we trots te mogen zeggen dat deze sterk verschilt van de andere touroperators en reisaanbieders. Kleinschaligheid staat bij ons voorop, maar ook het streven naar duurzaam toerisme. Zo staat charme en karakter vaak synoniem met behoud van de oorspronkelijke gebouwen van het hotel, gebruik van natuurlijke materialen en de mogelijkheid om kennis te maken met lokale gewoonten en tradities. Onze bedrijfsfilosofie is er niet alleen een waar de natuur beter van wordt, maar ook de lokale bevolking. Daarenboven nemen veel van onze hotels tal van mooie en duurzame initiatieven.

5. Gespecialiseerd advies op maat

Caractère is de specialist in 'à la carte' reizen. Wij kunnen de reis aanbevelen die perfect bij uw wensen, verlangens en budget past. Uit ervaring weten wij namelijk dat veel klanten de weg kwijtraken in het immense online reisaanbod en daardoor een keuze maken die uiteindelijk niet aan hun verwachtingen blijkt te voldoen. Want vakantie is zoveel meer dan hotel en transport. Vakantie is een beleving die voor iedereen anders is. En uit erwaring weten wij welke hotels voor een kleine meerprijs veel meer toegevoegde waarde bieden. Zaken die voor u als klant vaak onzichtbaar zijn maar die een belangrijke meerwaarde betekenen.

6. Transparantie in prijzen en beschrijvingen

Caractère bezoekt zijn hotels persoonlijk, maakt een verslag op en kent op basis daarvan zijn eigen quotering toe. U krijgt bij ons steeds duidelijke en transparante informatie, zowel over de producten als over de prijs: geen verdoken supplementen maar een duidelijke, vaste prijs vóór u de reservatie aanvat.

7. Uw bijzondere wensen

Heeft u specifieke wensen: rustige of aanpalende kamers, een kamer met parket of de garantie van een bad, dieetwensen, een latere aankomst of een vervroegd vertrek? Dankzij de persoonlijke contacten met onze hoteliers genieten Caractère-klanten een preferentiële en bijgevolg gepersonaliseerde behandeling.

8. Veilig en betrouwbaar betalen

U weet aan wie u uw geld toevertrouwt. Dankzij de verzekering tegen financieel onvermogen kan u op beide oren slapen: uw betaling is 100% veilig!

9. Bijstand voor, tijdens en na uw reis

Reizen is nooit helemaal risicoloos, soms duikt er ondanks alle voorzorgen een onverwacht probleem op. Met Caractère als reispartner hoeft u zich geen zorgen te maken: zowel vóór, tijdens als na uw reis volgen wij uw vakantie nauwlettend op. Krijgt u desondanks te maken met ernstige problemen tijdens uw vakantie, dan kan u steeds contact opnemen met het noodnummer van Caractère, dat 24u/24u bereikbaar is. En heeft u ondanks alle goede zorgen toch een geschil, dan kan u dit altijd naar Belgisch recht laten beslechten. U geniet dus een betere bescherming wanneer u boekt via een reisprofessional, dan wanneer u zelf uw reis organiseert.