Reisgoesting

Doe reisinspiratie op

Deze website is een soort van moodboard, net zoals onze brochure. Gebruik ze  om reisideeën en inspiratie op te doen. 
Je vindt voorbeelden van beleefreizen die wij alvast samenstelden om jou te inspireren. Soms zijn er intense beleefreizen, of zie je mogelijkheden om je beleefreis nog intenser te maken.
Met intens bedoelen we dat we dat we leuke, interessante of onvergetelijke momenten en belevingen toevoegen aan je reis.
Wij geven suggesties, jij kan ze gewoon overnemen of je mixt en matcht.
Jij beslist.
Logeer je liever maar in één of twee hotels, dat kan ook natuurlijk. Je selecteert de hotels die je aanspreken en wij geven je met plezier meer informatie over de mogelijkheden.
Ook bij sommige hotels krijg je de mogelijkheid om de ervaring nog intenser te maken door belevingen toe te voegen. En ook hier geldt opnieuw: wij geven je ideeën, jij kiest.

Ik heb goesting om te reizen, wat nu?

Nu komen we met een heus stappenplan.
Stap 1
Zoals we al vertelden, niets wat je hier ziet is in steen gebeiteld. Als je contact opneemt, gaan we met jou aan de slag om je reis vorm te geven of aan te passen.
Telefoon, een mail, of gewoon face to face, we organiseren een reisbabbel om te weten wie je bent en wat je precies wil en wat net niet.  Als je een idee hebt dat je niet direct terugvindt, daag ons uit.
Behalve de Mont Ventoux verplaatsen, kunnen we ongeveer alles organiseren.En dan gaan we aan de slag om jouw ideale vakantie te creëren.
Stap 2:
Je ontvangt van ons een eerste ontwerp van je reis, inclusief kostenplaatje.  We doen de nodige aanpassingen nadat je feedback gaf en dan zijn we er: we boeken je reis!
Stap 3:
Je gaat zitten, neemt een drankje en telt af totdat de magie begint.