Met onze bestemmingen ligt Zuid-Europa aan je voeten

Caractère is al meer dan vijfentwintig jaar specialist in reizen op maat in Zuid-Europa. We doen alleen maar dat. Omdat we geloven dat dat meer dan genoeg is. Zuid-Europa is geweldig mooi en veelzijdig dus wij zijn blij dat wij de enige echte Zuid-Europa specialist in België zijn. Wat je reisstijl of voorkeur ook is, het gebied dat in de Middellandse Zee uitmondt prikkelt en verwondert je, elke keer opnieuw. Of je ideale reis nu bestaat uit de lokale gastronomie ontdekken in de Balkan, ontspannen op een strand bij zonsondergang in Portugal, een berg beklimmen met een fenomenaal uitzicht als beloning in Spanje of ruïnes bezoeken waar je terug in de geschiedenis duikt in Cyprus, Het kan allemaal.

blue lagoon comino

Soms laten we" Zuid" even vallen

Hier en daar maken we een kleine zijstap, naar Zwitserland en Oostenrijk bijvoorbeeld. Daar laten we “Zuid” even vallen omdat deze bestemmingen zo mooi en veelzijdig zijn. Omdat ook daar de echte Caractère hotels verscholen liggen tussen bossen en bergen. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat wij ook daar voor jou heerlijke Caractère reizen kunnen maken. Of Lapland. Caractère on ice is onze speeltuin in het Noorden. Magie, betovering en ongelooflijke stilte in combinatie met exclusieve logies maken van Lapland een bestemming die we onmogelijk links wilden laten liggen.

Hieronder vind je al onze bestemmingen. Kijk, doe inspiratie op en geef ons een seintje als je niet vindt wat je zoekt. Want het is niet omdat het er niet staat dat wij het niet kunnen maken voor je! Vertel ons wat je zoekt en wij zorgen ervoor.

rivier in zwitserland

Once the travel bug bites, there is no known antidote, and I know that I shall be happily infected until the end of my life. ― Michael Palin.

Caractère NV Korte Keppestraat 19 B-9320 Erembodegem, Aalst 053/63 00 77 info@caractere.be BE0474.874.188 Reisvoorwaarden Disclaimer Privacy
Copyright © 2023 Caractère. All rights reserved. Website by Servico Aanmelden