Een bijzondere ervaring

Kort gezegd is een reis op maat bij Caractère een reis die jou een bijzondere ervaring biedt vanaf het moment dat je je bij ons informeert tot lang nadat je weer thuis bent. Elk detail van de reis is perfect op jouw wensen afgestemd.

Jouw tijd is kostbaar en als je reist wil je dat het wordt zoals jij echt wil dat het wordt... of nog beter.

Als je kiest voor een reis bij Caractère in plaats van een vooraf bepaald pakket of zelf online boeken, zorg je ervoor dat je je vrije tijd echt besteedt zoals je wil. Vol, uitbundig en intens. Wij stippelden een aantal reisroutes voor jou uit. Onze beleefreizen. Gewoon ter inspiratie of om ze echt te ontdekken, de keuze is aan jou. Of je nu voor een van onze voorbeeldreizen kiest, of je ontwerpt - samen met ons - je reis vanaf een wit blad, je reiservaring blijft nazinderen, dat beloven we je!

Ik wil ook graag een reis op mijn maat

Er is een perfecte reis voor iedereen

Natuurlijk is de bestemming belangrijk, maar het is voor ons nog belangrijker om te weten waarom je graag reist. Wil je graag iets nieuw ontdekken of net ontspannen en volledig tot rust komen? Wij helpen je ontdekken waar in Zuid-Europa je heen wil.

Wij overlopen alle opties die je hebt, van verschillende bestemmingen en route ideeën tot alle mogelijke accommodaties en ervaringen. En er zijn veel meer mogelijkheden dan je op onze website of in ons inspiratieboek vindt.

Er is een perfecte reis voor jou. Het is gewoon een kwestie van te weten hoe je ze moet samenstellen. En natuurlijk zijn wij pas tevreden als jij dat bent! Zodra we jouw feedback over onze ideeën krijgen, schetsen we waar je kan logeren en wat je elke dag kan doen. We blijven aan onze tekentafel tot jouw reis volmaakt voelt.

Een beleefreis voorstellen en bevestigen is één ding, ervoor zorgen dat het naadloos in elkaar zit is een tweede. En ook daar zorgen wij voor! Wij zijn voortdurend op reis, elk detail van wat we voorstellen proberen we uit en testen we. Als jij terug thuis komt en je beleefde de meest volmaakte reiservaring die je wensen kan, dan hebben we ons doel bereikt. Jouw reis is een perfecte mix van ontdekkingen, rust, verwondering en genot. Jij bepaalt het ritme van je eigen vakantie, wij strooien suggesties en jij beslist.

Voorbeeld rondreizen ontdekken

Inspiratie opdoen

Deze website is een soort van moodboard, net zoals ons inspiratieboek. Gebruik ze om reisideeën en inspiratie op te doen. Je vindt voorbeelden van beleefreizen en buitengewoon paketten die wij alvast samenstelden om jou te inspireren.

Buitengewoon paketten kan je als little escape plannen of om leuke, interessante of onvergetelijke momenten en belevingen toe te voegen aan je reis.

Wij geven suggesties, jij kan ze gewoon overnemen of je mixt en matcht.

Jij beslist.

Logeer je liever maar in één of twee hotels, dat kan ook natuurlijk. Je selecteert de hotels die je aanspreken en wij geven je met plezier meer informatie over de mogelijkheden.

Benieuwd naar het Caractère aanbod

"Om te bewegen, te ademen, te vliegen, te zweven, om alles te winnen terwijl je geeft. Zwerven over de wegen van afgelegen landen, reizen is leven."~ Hans Christian Andersen

Caractère NV Korte Keppestraat 19 B-9320 Erembodegem, Aalst 053/63 00 77 info@caractere.be BE0474.874.188 Reisvoorwaarden Disclaimer Privacy
Copyright © 2023 Caractère. All rights reserved. Website by Servico Aanmelden