Een wellnessreis met Caractère, ontspannen van kop tot teen

Ontspan en herlaad in een van de mooiste Caractère wellnesshotels. Van watervallen voor Kneipp therapie en parelbaden met geïoniseerde lucht van Pokljuka bij Sunrose 7 Heritage Boutique Hotel tot een Turks stoombad en theeceremonies bij Asia Gardens Hotel & Thai Spa, onze wellness hotels hebben alles om jou heerlijk te verwennen. Caractère selecteerde voor jou die zalige plekjes waar altijd nog dat tikkeltje extra sprankel is: het unieke karakter van het hotel, de bijzondere ligging, de verfijnde keuken ... Wij regelen jouw reis tot in de puntjes dus je hoeft alleen maar te genieten.

Thalasso- of balneotherapie

De Caractère wellnesshotels bieden meestal thalasso- of balneotherapie aan. Bij thalasso draait alles rond de helende kracht van zeewater en het zeeklimaat. Balneotherapie werkt met de zuiverheid van bronwater. Onze hotels bieden ook verschillende massages aan, telkens met de eigenheid en de persoonlijkheid van het hotel in de behandelingen verwerkt, die jou van top tot teen doen ontspannen.

Ontdek onze wellnesshotels!
pagina 29   euphorian retreat   optie 6

Een tipje van de sluier van onze zalige wellnesscollectie

“Tourists went on holidays while travellers did something else. They travelled.” ― Alex Garland

Castello di Reschio

Schrijf je in en ontvang wekelijks de leukste nieuwsbrief over reizen in Zuid-Europa

Caractère NV Korte Keppestraat 19 B-9320 Erembodegem, Aalst 053/63 00 77 info@caractere.be BE0474.874.188 Reisvoorwaarden Disclaimer Privacy
Copyright © 2023 Caractère. All rights reserved. Website by Servico Aanmelden