Werken bij Caractère?

Dat kan! Wij hebben al een team van leuke mensen, maar er kunnen er zeker nog een paar bij. Veel mensen willen graag reizen naar een plek ergens in Zuid-Europa. En niet zomaar reizen, maar een reis die speciaal voor hun gemaakt is. Op hun maat zeg maar. En laat dat net zijn waar wij hele dagen mee bezig zijn. Omdat er steeds meer mensen een reis op maat in Zuid-Europa willen, hebben wij dus meer mensen nodig om die reizen te maken. Mensen die met 110 % goesting en inzet aan de slag willen in ons boeiend bedrijf. En voor die mensen gaan wij ver. Letterlijk (ah ja, Zuid-Europa is echt wel groter dan je zou denken) en figuurlijk.

Wil je weten of het iets voor jou is? Kijk dan snel naar onze carrièremogelijkheden hieronder en stuur je cv naar jobs@caractere.be als het kriebelt.

Elke sollicitatie lezen we met veel plezier en je mag binnen een paar dagen antwoord van ons verwachten. Interessante sollicitaties houden we 12 maanden bij in onze reservedatabase om te zien of er een match is met toekomstige functies. Wil je graag weten hoe wij jouw persoonlijke gegevens verwerken, lees dan ons privacybeleid of stuur ons een mail op info@caractere.be.

Product- en contractmanager Balkan

Zin om Kroatië, Slovenië, Montenegro en Griekenland te leren kennen als je broek- of rokzak? Bekijk de vacature dan snel hier.

Back-office medewerker

Ben jij iemand die zichzelf omschrijft als een "perfectionist(a)" want alles moet echt wel juist zijn? Dan is deze job jou misschien wel op het lijf geschreven. Kijk hier maar eens naar de vacature.

Caractère NV Korte Keppestraat 19 B-9320 Erembodegem, Aalst 053/63 00 77 info@caractere.be BE0474.874.188 Reisvoorwaarden Disclaimer Privacy
Copyright © 2023 Caractère. All rights reserved. Website by Servico Aanmelden