Win de reis van Wim

Wedstrijd

Wim Lybaert is ambassadeur voor Caractère & Best of Travel. Hij reist naar bekende en ongekende plekjes in Europa en de rest van de wereld. Hij laat je kennismaken met unieke plaatsen en laat je meegenieten van zijn heerlijke avonturen. Zo reisde hij onder andere al naar Madeira en Zuid-Afrika samen met ons. Wil je graag kans maken om de reis naar Madeira te winnen? Dit is jouw kans!

Win een rondreis in Madeira voor 2 personen. De duur van de reis is 7 nachten (8 dagen). Hotelovernachtingen met ontbijt, activiteiten, vliegtickets en een volledig verzekerde huurauto worden voor je geregeld.

Wedstrijdvoorwaarden: Je boekt tussen 11/05/2022 en 31/12/2022 een reis bij Caractère of Best of Travel met een minimumwaarde van 3000 euro. Bekijk hier het wedstrijdreglement.

 

Wil je graag wekelijks een dosis reisinspiratie ontvangen? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!

De reizen van Wim Lybaert
Madeira

Wim Lybaert reisde samen met Steven van Herreweghe naar Madeira. Wie Madeira zegt, denkt meteen aan een bloemeneiland maar het is veel meer dan dat. Alle natuur- en avontuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Bewonder indrukwekkende kliffen, proef Madeirawijn of ga met de boot walvissen spotten.

Ontdek de beleefreis die je kan winnen hier.
Bekijk alle videofragmenten in Madeira hier.

Zuid-Afrika

Wim Lybaert trok met Best of Travel op beleefreis naar Zuid-Afrika. Een land dat zoveel meer is dan alleen wilde dieren. Zuid-Afrika is enorm veelzijdig en vooral de regio rond Kaapstad heeft heel wat te bieden: Wim nam er een duik in de geschiedenis en cultuur, liet zich meeslepen in de boeiende verhalen van de locals en gaf alles van zichzelf tijdens niet te evenaren avonturen en activiteiten.

Bekijk hier alle avonturen van Wim in Zuid-Afrika.