serr0001 zweeds lapland 03

Unieke winterse beleving in Zweeds Lapland

Ontdek het bevroren hart van de natuur

5 Dagen - 4 Nachten

Contacteer Ilse

Ontdek Zweeds Lapland op een authentieke manier met Caractère! Je logeert in een exclusieve lodge midden in de natuur met niemand anders rondom jou en je reisgezelschap. Deze afgelegen ligging is trouwens ideaal om het noorderlicht te spotten. Je ervaring wordt compleet met de diverse activiteiten die aangeboden worden. Tot de opties behoren onder meer een huskytocht, een bezoek aan een ijshotel en een bezoek aan een Sami-dorp. Heel uniek!

Dag 1: Vertrek naar Zweeds Lapland

Jouw avontuur start in het noorden van Zweden. Hier word je persoonlijk onthaald op de luchthaven door de eigenaars van de lodge waarin je verblijft om vervolgens verder te reizen naar de homestead, waar je dikke winterkledij ontvangt zodat jij zonder zorgen de winterkou kan trotseren. Daarna reis je verder naar je private lodge in het midden van de natuur, al dan niet via de huskyslede. De lodge is voorzien van een eigen sauna en hot tub. Het summum van genieten tijdens de winterse temperaturen.

Dag 2 - 4: de bevroren wildernis ontdekken!

De lodge staat niet enkel bekend voor de unieke ligging, maar ook voor de sublieme activiteiten die er georganiseerd worden. De eigenaars van de lodge bespreken samen met jou ter plaatse de diverse mogelijkheden. Wij stelden voor jou alvast een voorbeeldpakket samen met absolute topactiviteiten die zijn inbegrepen in de prijs en die volledig op jouw eigen tempo en volgens jouw wensen kunnen worden uitgevoerd.  Voorbeeldpakket: •    Huskysafari •    Sneeuwscootersafari naar een Sami-dorp en kennismaking met de Sami en hun huisdieren (de rendieren) •    Begeleide tour in het ijshotel •    IJsvissen en sneeuwschoenwandelen met een wildernisgids •    IJssculptuurworkshop met een master in het maken van ijssculpturen.

Tijdens jouw volledige verblijf staat de privéchef tot jouw beschikking om de heerlijkste lokale maaltijden voor je klaar te maken. Je privélodge heeft bovendien een ideale ligging om het noorderlicht te kunnen spotten. Die ligt echt te midden van de natuur, waardoor er niets van lichtvervuiling is. Als er toch ergens anders beter noorderlicht kan worden gespot, dan neemt de gids je mee naar dat plekje.

Dag 5: Terug naar huis

Je wordt naar de luchthaven gebracht, waarna je terugkeert naar huis.

Waarom boeken via Caractère?

  • Beste prijsgarantie
  • Caractère extra's 
  • Persoonlijk gekozen en goedgekeurde hotels
  • 24/7 direct contact met Caractère medewerkers
  • Aangesloten bij het Garantiefonds reizen

Mail ons voor jouw reis op maat
Caractère NV Korte Keppestraat 19 B-9320 Erembodegem, Aalst 053/63 00 77 info@caractere.be BE0474.874.188 Reisvoorwaarden Disclaimer Privacy
Copyright © 2023 Caractère. All rights reserved. Website by Servico Aanmelden