Italië

Italië

prosecco streek italie zomer

Italië

Proef de zon, ruik de warmte, voel de gastvrijheid, hoor de liefde en zie het prachtige kleurenpallet. Italië is genieten met al je zintuigen. Italië spreekt tot de verbeelding: culinair paradijs, historisch walhalla en modeland bij uitstek. Italië is het allemaal. Reis naar Rome en duik in de geschiedenis of ervaar de uitgestrekte weidsheid van Umbrië. Ontspan in het zonnige Sicilië of wandel uren aan het Comomeer. Of je nu voor de eerste keer Italië bezoekt of je een Italië liefhebber bent in hart en nieren. Italië ontdek je elke keer weer. Authentiek, adembenemend en warm.

italie in het najaar

Italië buiten het zomerseizoen is meer dan de moeite waard!

Grote steden, besneeuwde bergen of verborgen kleine eilandjes, Italië heeft een lange lijst van “de beste plekken” om te bezoeken buiten het zomerseizoen. Het is in ieder geval altijd de moeite waard om Italië te bezoeken. Meer dan de moeite waard zelfs. En dus niet alleen in de lente of de zomer, maar zeker ook in de herfst en de winter. De temperaturen in het land verschillen nogal van noord naar zuid, dus je hebt de kans om jouw reis zo samen te stellen dat ze perfect past bij hetgeen jij zoekt. Zoek je rust en natuurpracht dan zijn de Dolomieten the place to be voor jou. Geniet je liever van de kleurenpracht van Italië in de herfst en alle bijhorende culinaire geneugten? Reis dan zeker in het najaar naar Toscane of Umbrië waar het truffelseizoen in volle gang is. Graag relaxen van kop tot teen? Italië blinkt uit op vlak van kuuroorden en wellnesshotels. En als kers op de taart zijn de steden, altijd op mensenmaat maar wel erg druk in de zomer, nu heerlijk rustig. Niets houdt je nog tegen om van dit prachtig land te genieten, het hele jaar door.

Hotels

Belevingen

Loading...

Blogs over Italië

Caractère NV Korte Keppestraat 19 B-9320 Erembodegem, Aalst 053/63 00 77 info@caractere.be BE0474.874.188 Reisvoorwaarden Disclaimer Privacy
Copyright © 2023 Caractère. All rights reserved. Website by Servico Aanmelden