Italië

Italië

Proef de zon, ruik de warmte, voel de gastvrijheid, hoor de liefde en zie het prachtige kleurenpallet. Italië is genieten met al je zintuigen. Italië spreekt tot de verbeelding: culinair paradijs, historisch walhalla en modeland bij uitstek. Italië is het allemaal. Reis naar Rome en duik in de geschiedenis of ervaar de uitgestrekte weidsheid van Umbrië. Ontspan in het zonnige Sicilië of wandel uren aan het Comomeer. Of je nu voor de eerste keer Italië bezoekt of je een Italië liefhebber bent in hart en nieren. Italië ontdek je elke keer weer. Authentiek, adembenemend en warm.

Kunststeden, besneeuwde bergtoppen of onbekende pareltjes. Italië heeft een lange lijst van “de beste plekken” om te bezoeken buiten het zomerseizoen. Het is in ieder geval altijd de moeite waard om Italië te bezoeken. Meer dan de moeite waard zelfs. En dus niet alleen in de lente of de zomer, maar zeker ook in de herfst en de winter. De temperaturen in het land verschillen nogal van noord naar zuid, dus je hebt de kans om jouw reis zo samen te stellen dat ze perfect past bij hetgeen jij zoekt. Zoek je rust en natuurpracht dan zijn de Dolomieten the place to be voor jou. Geniet je liever van de kleurenpracht van de herfst en alle bijhorende culinaire geneugten? Reis dan zeker in het najaar naar Toscane, Umbrië of Piemonte waar het truffelseizoen in volle gang is. Relax je liever van kop tot teen? Dan blink Italië uit op het vlak van kuuroorden en wellnesshotels. En als kers op de taart zijn er de historische steden, altijd op mensenmaat maar wel erg warm in de zomer, nu heerlijk rustig. Niets houdt je nog tegen om van dit prachtig land te genieten, het hele jaar door.

Regio's

Hotels

De Caractère hotel collectie

Rondreizen

Kijk hier naar onze voorbeeld rondreizen

Blogs over Italië

Caractère NV Korte Keppestraat 19 B-9320 Erembodegem, Aalst 053/63 00 77 info@caractere.be BE0474.874.188 Reisvoorwaarden Disclaimer Privacy Aanbod
Copyright © 2024 Caractère. All rights reserved. Website by Servico Aanmelden