Incentives in Europa

Een incentive in Europa met Caractère is: 

  • Opvallend
  • Uniek
  • Intens
  • Origineel

Bezorg jouw team, zakenrelatie of klanten een onvergetelijke ervaring dankzij onze onverwachte bestemmingen in Zuid-Europa, nachten in stijlvolle subtiele luxe en bijzondere belevingen.

Volledig op maat van jouw organisatie

En Jij kiest.
Alles.
De bestemming, de invulling van de reis en natuurlijk het budget.
Jouw ideeën zijn onze ingrediënten voor een unieke reis. Reken daarbij op de hoogst haalbare kwaliteit, een portie originaliteit en veel goesting.Van Malta tot Portugal.  Sportief, exclusief, culinair of een combinatie van dat alles.

Wij strooien suggesties en jij beslist. 

Contacteer me

Caractère incentives, creëer een gelukkige werkplek

Studies tonen aan dat mensen die trots zijn op hun werk en daarnaast respect en waardering voelen gelukkig zijn met hun werk. En gelukkige werknemers blijven langer. Trots, respect en waardering, drie factoren die een incentive oproepen bij mensen

Wist je trouwens dat incentive reizen ook bijdragen aan de populariteit om voor een bedrijf te kiezen in een nieuwe job?

Een dank-je-wel die iedereen aanspreekt.

Een incentive reis is een dank-je-wel van jouw bedrijf naar jouw medewerkers. Persoonlijker dan geld, een anders-dan-anders formule, een exclusieve beloning in plaats van een alledaagse commissie. Het is een dank-je-wel die het hele team aanspreekt want een reis laat ieders hart sneller kloppen.

“An incentive is a bullet, a key: an often tiny object with astonishing power to change a situation” ~ Steven Levitt

Castello di Reschio

Schrijf je in en ontvang wekelijks de leukste nieuwsbrief over reizen in Zuid-Europa

Caractère NV Korte Keppestraat 19 B-9320 Erembodegem, Aalst 053/63 00 77 info@caractere.be BE0474.874.188 Reisvoorwaarden Disclaimer Privacy
Copyright © 2023 Caractère. All rights reserved. Website by Servico Aanmelden