Caractère is dé specialist voor reizen op maat in Zuid-Europa

Caractère bestaat bijna 30 jaar en wij maken al die jaren reizen op maat naar Zuid-Europa. Reizen met Caractère is logeren in de mooiste boetiekhotels en genieten van unieke rondreizen.

Jouw reis start bij ons met het allerbelangrijkste ingrediënt en dat ben jij. Jouw wensen, jouw budget en jouw verwachtingen staan centraal en we puzzelen met al die elementen de reis in elkaar. Wij puzzelen, overleggen en puzzelen opnieuw, net zolang totdat jouw reis helemaal datgene is wat jij ervan hoopt.

Reizen naar gekende en minder gekende plekjes

Met Caractère reis je zowel naar toeristisch gekende trekpleisters als naar minder bezochte en gekende bestemmingen, buiten de gebaande paden. Het is maar net wat je wil. Jij bepaalt wanneer je vertrekt en weer terugkomt. Jouw perfecte balans tussen rusten en activiteiten is één van onze rode draden. Ervaar het authentieke hart van elke bestemming. Wij dompelen jou onder in je bestemming en laten je Zuid-Europa zien door een andere bril. Onze bril.

Contacteer me
masseria montenapoleone puglia italie

Reizen met Caractère is gerust reizen

Want wij regelen alles voor je. Wat Caractère onderscheidt zijn onze mensen en de rol die ze spelen in elk deel van jouw reis. Onze reisexperten die elke locatie en elk hotel inspecteren en jouw reis vorm geven totdat elke minuut ervan de moeite waard is. Onze logistieke experts die ervoor zorgen dat elke prachtig georganiseerde dag harmonieus verloopt. Je ziet ons zeker niet allemaal, maar wij werken onvermoeibaar achter de schermen om ervoor te zorgen dat jouw reis vlekkeloos verloopt. Dat verschil voel je.

Contacteer Caractère
lou calen provence frankrijk

Wakker worden in een Caractère hotel is genieten van discrete luxe en verleidelijke kamers. Het is je omgeven met ongedwongen mediterrane gastvrijheid. Het is wakker worden in een hotel met een verhaal, uniek en authentiek.

Castello di Reschio

Schrijf je in en ontvang wekelijks de leukste nieuwsbrief over reizen in Zuid-Europa

Caractère NV Korte Keppestraat 19 B-9320 Erembodegem, Aalst 053/63 00 77 info@caractere.be BE0474.874.188 Reisvoorwaarden Disclaimer Privacy
Copyright © 2023 Caractère. All rights reserved. Website by Servico Aanmelden