Spanje

Spanje

spanje in de zomer ibiza

Spanje

Een mix van geuren, kleuren en smaken. Welkom in Spanje, het meest bruisende land van Zuid-Europa. Spanje, soms de minder populaire telg van Zuid-Europa maar wat is dat een vergissing. Sprankelende steden vol leven, een culturele geschiedenis om u tegen te zeggen en eilanden om nooit meer van weg te willen. Spanje heeft het allemaal. Van levendige ochtenden over slaperige middagen tot bruisende nachten. Cultuur snuiven in Barcelona, familieplezier op de stranden in Andalusië en tapas eten tot diep in de nacht op een pleintje in San Sebastian. Hoe je Spanje ook beleeft, het resultaat is altijd gelijk: geluk.

casa battlo barcelona herfst

Spanje in de winter, dat is magie

Het eerste waar je aan denkt als je Spanje hoort zijn uitgestrekte stranden, gotische bouwwerken, drukbevolkte straten met steegjes en overal veel mensen. Of toch bijna overal. Het land heeft charme en karakter en de kans is groot dat het voor altijd in je hart zit als je er geweest bent. Maar wat je misschien nog niet weet is hoe mooi Spanje is in de lente, de herfst en de winter. De zon is vrolijk aanwezig, de lucht is helder en blauw, elke plek omhuld in kleuren van vrolijkheid. En het is er vooral veel minder druk.

Vooral het vaste land en de Canarische eilanden zijn aangenaam om te vertoeven. Van Barcelona tot Madrid, van Catalonië tot Andalusië, Spanje heeft buiten het seizoen voor ieder wat wils. Lokale marktjes, leuke steden en magnifieke bergen. Ontdek Spanje en laat je het hele jaar door betoveren door haar magie.

Hotels

Belevingen

Loading...

Blogs over Spanje

Caractère NV Korte Keppestraat 19 B-9320 Erembodegem, Aalst 053/63 00 77 info@caractere.be BE0474.874.188 Reisvoorwaarden Disclaimer Privacy
Copyright © 2023 Caractère. All rights reserved. Website by Servico Aanmelden