Even geduld aub...

Helaas, we hebben geen resultaten kunnen vinden. Gelieve je zoekterm aan te passen.

Landen

...

Regio's

...

Bestemmingen

...

Hotels

...

Rondreizen

...

Blogs

...
#1
Geniet van Caractère extra's

Van een fles champagne bij je boeking tot een mand fruit op je kamer bij aankomst of een kamerupgrade, een Caractère klant is niet zomaar een klant en dat voel je. Geniet van Caractère extra's bij het boeken van je reis, bij aankomst of verblijf in jouw hotel. Een extra dankjewel dus voor je boeking bij Caractère

pleta del mar mallorca
#2
Beschermd en verzekerd

Gelukkig zijn we een heel gezond bedrijf. Maar om er helemaal zeker van te zijn dat je geen enkel risico loopt als je bij ons je vakantie regelt, zijn we aangesloten bij het Garantiefonds. Hierdoor zijn alle reizen die wij organiseren financieel beschermd. Jouw geld is dus helemaal veilig bij ons.

602ba75525ab7
#3
24/7 bereikbaar voor jou

Heb je nog geen idee over de bestemming van je volgende reis? Twijfel je welk hotel je het beste kiest? Weet je niet precies wat je nu best wel en niet plant tijdens je trip? Het Caractère inhouse reisteam staat altijd klaar voor je! Wij helpen je met veel plezier om jouw ideale reis samen te stellen en wij helpen je met de volledige organisatie als je dat wil. Je hoeft ons maar te bellen of te mailen. Ook als je ons nodig hebt tijdens je vakantie. Telefoon, Whatsappje, een e-mail of zelfs een rooksignaal. Reageren zullen we!

rivier in zwitserland
#4
Persoonlijk gekozen en goedgekeurde hotels

Elk hotel in onze collectie is persoonlijk door ons uitgekozen, bezocht en goedgekeurd. Wij sliepen in het bed waarin jij slaapt en proefden van het ontbijt dat jij op je bord krijgt. Op die manier ben jij zeker dat je in een echt Caractère hotel slaapt. Een Caractère hotel straalt een onvergetelijke sfeer uit, het heeft stijl en het moet voldoen aan ons “altijd bijzonder” criterium: een warm onthaal, zonder poespas of stijfheid, verleidelijke kamers, heerlijke diners en discrete luxe.

#5
Meer tijd en gemoedsrust

Naast onvergetelijke momenten en zoete herinneringen, geven wij je tijd en gemoedsrust. Tijd want terwijl wij het werk doen om voor jou een heerlijke reis in elkaar te steken, kan jij rustig achterover leunen, aftellen en genieten van het vooruitzicht. En datgene doen waar jij goed in bent. Net zoals wij doen waar wij goed in zijn. Gemoedrust want wij zijn contactpersoon en bemiddelaar voor je zowel voor, tijdens als na je reis.

#6
Beste prijsgarantie

Je reis boeken via Caractère is niet duurder dan zelf online boeken. Wij onderhandelen met onze hotels, gidsen, aanbieders van activiteiten en luchtvaartmaatschappijen waarmee we samenwerken. Daarnaast zijn wij geoefend in het vinden van de beste tarieven. Hierdoor blijven onze prijzen zo concurrerend mogelijk. Je kan dan ook rekenen op onze beste prijsgarantie. Dus, wel zin om te reizen maar niet om avonden achter je laptop te zitten hiervoor? Je reis boeken via Caractère is meer dan het overwegen waard.

#7
Vaste prijzen

Wanneer je je vakantie bij Caractère boekt ben je zeker dat je prijs na je boeking niet meer verandert. Je betaalt bij ons bijvoorbeeld geen extra brandstoftoeslag of een administratieve wijzigingskost als je je dossier toch nog een beetje wil aanpassen. Die zekerheid is mooi meegenomen toch?

alentejo boom op de vlakte portugal
Castello di Reschio
De beste start van elk weekend?

De nieuwsbrief van Caractère

Elke vrijdagavond in je mailbox, barstensvol kraakverse en exclusieve reiscontent!
Je hoeft alleen maar even je e-mailadres in te geven.
En als extraatje ontvang je van ons de online Caractère brochure.
Caractère NV Korte Keppestraat 19 B-9320 Erembodegem, Aalst 053/63 00 77 info@caractere.be BE0474.874.188 Reisvoorwaarden Disclaimer Privacy Aanbod
Copyright © 2024 Caractère. All rights reserved. Website by Servico Aanmelden