Wanneer is een hotel een echt Caractère hotel?

Een hotel in onze collectie straalt een onvergetelijke sfeer uit, het heeft stijl en het moet voldoen aan ons “altijd bijzonder” criterium: een warm onthaal, zonder poespas of stijfheid, verleidelijke kamers, heerlijke diners en discrete luxe.

Jouw verblijf in een Caractère hotel moet gewoon buitengewoon zijn.

Daarom zoeken wij hotels die uniek zijn. Een Caractère hotel voelt nooit anoniem aan, het heeft een aparte atmosfeer die intimiteit suggereert, los van de grootte van het hotel. De inrichting is stijlvol en eigenzinnig, inspirerend en zonder gedoe en tierlantijntjes. Nooit geforceerd of spartaans, wel high-end en gestroomlijnd.

Ook onze vijfsterrenhotels voelen relaxed aan. De service is altijd persoonlijk en discreet, een uitzonderlijke focus op details zorgt voor een ongeëvenaard verblijf. Elk hotel is het waard. En omdat wij niets aan het toeval overlaten, bezoekt ons team elk hotel in ons aanbod. Zo weten we perfect waar we jou naartoe sturen. Want wij willen je van je sokken blazen en onze hotels helpen ons een handje hierbij.

Caractère inspireert

When you get into a hotelroom, you lock the door, and you know there is a secrecy, there is a luxury, there is fantasy. There is comfort. There is reassurance ~Diane von Furstenberg

Caractère NV Korte Keppestraat 19 B-9320 Erembodegem, Aalst 053/63 00 77 info@caractere.be BE0474.874.188 Reisvoorwaarden Disclaimer Privacy
Copyright © 2023 Caractère. All rights reserved. Website by Servico Aanmelden