Algarve, een echt golferswalhalla

cover algarve een echt golferswalhalla

Algarve is al meermaals uitgeroepen tot de beste golfbestemming ter wereld. Dankzij het gunstige klimaat, waardoor je bijna het hele jaar door kan spelen, en de grote verscheidenheid van de golfbanen is Algarve een golfparadijs voor golfliefhebbers.

Golfen op de mooiste plekken

De Algarve telt bijna 40 golfbanen waarvan de meeste gelegen zijn in beschermde gebieden. De golfbanen liggen verspreid over de hele regio: zowel aan zee of in het binnenland zijn er vlakke en heuvelachtige golfbanen. De banen hebben ook verschillende moeilijkheidsgraden waardoor zowel professionele als amateurgolfers hier kunnen spelen. Tijdens het golfen geniet je van adembenemende uitzichten over de blauwe oceaan, het groene landschap, lokale wijngaarden of de bergen in het binnenland.

section algarve een echt golferswalhalla 0

Kwalitatieve golfbanen

Golfbanen in de Algarve staan bekend om hun goede infrastructuur en kwaliteit. Sommige golfbanen zijn zelfs ontworpen door legendarische golfkampioenen zoals onder andere Henry Cotton en Ronald Fream. Tijdens de aanleg van de banen is perfect gebruik gemaakt van het volledige landschap. Door de enorme diversiteit aan bijzondere beplanting, unieke obstakels en geweldige uitzichten gaat golfen in de Algarve nooit vervelen.

section algarve een echt golferswalhalla 1

Portugal Masters

Elk jaar worden er meer dan 30 tornooien en competities georganiseerd in de Algarve, met als bekendste de Portugal Masters. Dit golftornooi is één van de grootste van het land. Elk jaar trekt Portugal Masters veel golfprofessionals, golfjournalisten van over de hele wereld en meer dan 40.000 toeschouwers. De winnaar van Portugal Masters 2021 was trouwens een Belgische golfer, Thomas Pieters.

section algarve een echt golferswalhalla 2

Wil jij golfen in de Algarve?

Onze expert Portugal helpt je graag verder!

Bel (0)53 60 56 95 of mail dorien.w@caractere.be

Ontdek al onze hotels en rondreizen in de Algarve.

section algarve een echt golferswalhalla 3
Caractère NV Korte Keppestraat 19 B-9320 Erembodegem, Aalst 053/63 00 77 info@caractere.be BE0474.874.188 Reisvoorwaarden Disclaimer Privacy
Copyright © 2023 Caractère. All rights reserved. Website by Servico Aanmelden