Frankrijk in de winter

cover frankrijk in de winter

De winter staat voor de deur en hoewel het aantrekkelijk lijkt om een winterslaap te houden tot de lente weer opduikt, hebben wij een beter idee. Er zijn tal van leuke plaatsen om tijdens de winter te bezoeken. Wij sommen voor jou de leukste steden op om deze winter te ontdekken in Frankrijk.

Nice

Nice is prachtig in de winter: een levendige binnenstad, een sprankelende zee, de lange boulevard Promenade des Anglais en Vieux Nice met haar kleine boetiekjes. Op zoek naar een stukje groen? Dan moet je op de Promenade du Paillon zijn: 12 hectare groen in het centrum van de stad waar je heerlijk kan wandelen.

Bekijk hier ons hotelvoorstel om Nice te verkennen.

section frankrijk in de winter 0

Bordeaux

Bordeaux is een ideale stedentrip in de winter met musea in overvloed, een uitstekende gastronomie en natuurlijk fantastische wijnen. Wist je dat Bordeaux meer dan 350 historische gebouwen telt? Hiervan behoren 3 religieuze gebouwen tot Unesco Werelderfgoed.

 

Overnacht in hotel Les Sources de Caudalie of hotel Le Saint-James om het beste van Bordeaux te ontdekken.

section frankrijk in de winter 1

Parijs

Een tripje naar Parijs is natuurlijk altijd een goed idee. Vanaf eind november heerst er in de lichtstad een gezellige sfeer met overal lampjes en mooi versierde etalages. Speur de mooiste plekjes op in Le Marais, een van de oudste en mooiste wijken van Parijs. Dwaal rond in de verschillende straatjes, ontdek de kleine stadsparken en drink un petit café op een gezellige terrasje.

Wil je graag op stedentrip naar Parijs? Ontdek ons nieuwste hotel hier.

section frankrijk in de winter 2

Aix-en-Provence

Of je nu de gezellige kerstsfeer wil gaan opsnuiven of de geschiedenis van de stad wil ontdekken, alles is mogelijk. Tijdens de kerstperiode is het hier heerlijk vertoeven: een grote kerstmarkt met leuke kerstchalets, overal kerstverlichting en verschillende activiteiten.

 

Dicht bij Aix-en-Provence kan je overnachten in hotel Le Pigonnet.

section frankrijk in de winter 3
Caractère NV Korte Keppestraat 19 B-9320 Erembodegem, Aalst 053/63 00 77 info@caractere.be BE0474.874.188 Reisvoorwaarden Disclaimer Privacy
Copyright © 2023 Caractère. All rights reserved. Website by Servico Aanmelden