Koken met traditie: hoe maak je authentieke pesto alla genovese?

blog pesto header

Er gaat niets boven een zelfgemaakte Italiaanse maaltijd met authentieke ingrediënten en smaken. Een klassieker is pesto alla genovese, een eenvoudige maar heerlijke saus op basis van verse basilicum, pijnboompitten, knoflook, Parmezaanse kaas en extra vergine olijfolie. Deze traditionele pesto komt oorspronkelijk uit de Italiaanse regio Ligurië en is al eeuwenlang niet meer weg te denken uit de Italiaanse keuken. In deze blog leggen we je stap voor stap uit hoe je authentieke pesto alla genovese maakt. Pak je vijzel en stamper en laten we beginnen!

blog pesto 1
blog pesto 6
blog pesto 5
blog pesto 2
blog pesto 4
Castello di Reschio
De beste start van elk weekend?

De nieuwsbrief van Caractère

Elke vrijdagavond in je mailbox, barstensvol kraakverse en exclusieve reiscontent!
Je hoeft alleen maar even je e-mailadres in te geven.
En als extraatje ontvang je van ons de online Caractère brochure.
Caractère NV Korte Keppestraat 19 B-9320 Erembodegem, Aalst 053/63 00 77 info@caractere.be BE0474.874.188 Reisvoorwaarden Disclaimer Privacy Aanbod
Copyright © 2024 Caractère. All rights reserved. Website by Servico Aanmelden