Wim Lybaert in Cyprus

de reis van wim lybaert in cyprus

“Wat weet je over Cyprus?” Als Erik Van Looy me deze vraag zou stellen in de Slimste Mens ter Wereld, zou ik niet veel verder geraken dan: eiland, Middellandse Zee, een Grieks en een Turks deel en Kalimero, het enige Griekse woord dat ik ken. Ik ben benieuwd wat ik de komende dagen allemaal zal bijleren over Cyprus. Het vliegtuig landt op Paphos, een kleine luchthaven, waar ik zo uit het vliegtuig de tarmac op wandel naar het luchthavengebouw. Een half uurtje later zit ik al in mijn huurauto op weg naar Omodos, aan de linkerkant van de weg!

wim lybaert in cyprus 1
wim lybaert logeert in casale panayiotis
wim lybaert op reis in cyprus
wim lybaert met bijen van bambos
wim lybaert wijn cyprus
wim lybaert klooster cyprus
wim lybaert minthis resort cyprus
wim lybaert haven cyprus
wim lybaert katten cyprus
wim lybaert paphos
wim lybaert reizen cyprus
Castello di Reschio
De beste start van elk weekend?

De nieuwsbrief van Caractère

Elke vrijdagavond in je mailbox, barstensvol kraakverse en exclusieve reiscontent!
Je hoeft alleen maar even je e-mailadres in te geven.
En als extraatje ontvang je van ons de online Caractère brochure.
Caractère NV Korte Keppestraat 19 B-9320 Erembodegem, Aalst 053/63 00 77 info@caractere.be BE0474.874.188 Reisvoorwaarden Disclaimer Privacy Aanbod
Copyright © 2024 Caractère. All rights reserved. Website by Servico Aanmelden