Boetiekcruises

Ontdek ons aanbod

Bekijk hier al onze boetiekcruises.

Katarina Line: Kristalhelder water, goudgele baaien en werelderfgoed

Laat je meeslepen door de verbazingwekkende schoonheid van de Kroatische kust met Katarine Line. Aan boord van kleinschalige boten met 18 of 19 kajuiten vaar je langs de meest idyllische eilanden en meer je aan in charmante haventjes.

Je geniet maximaal van de bestemmingen omdat de schepen relatief korte afstanden varen en omdat er meestal geen formaliteiten zijn met het in-en ontschepen. Twee keer geluk dus.

Ontdek de luxe aan boord en verwonder je over de schoonheid van het exclusieve Hvar, het historische Korčula,...

Door de persoonlijke aandacht voor de gasten, de uitstekende kwaliteit van de schepen en het vriendelijke personeel aan boord is Katarina Line in 25 jaar tijd uitgegroeid tot dé referentie voor kleinschalige cruises op de Adriatische Zee.

Caractère kiest voor de laatste generatie schepen:

'Deluxe'-schepen

Moderne schepen van 42-47 m lang met kajuiten van 12-17 m². Je hebt de keuze uit een 'deluxe main deck'-kajuit of 'deluxe lower deck'-kajuit (max. 2 pers.), beide met badkamer, airco, haardroger en safe.

'Deluxe superior'-schepen

De mooiste schepen (van min. 47 m lang) op de Adriatische zee, gebouwd of gerenoveerd na 2016. Logeren kan in kajuiten (van 15-20 m²) van het type 'deluxe superior lower deck', 'deluxe superior main deck' of 'deluxe superior VIP upper/main deck'. Alle kajuiten (max. 2 pers) hebben badkamer, airco, haardroger, safe, badmantels en slippers.

Alle schepen hebben jacuzzi en wifi.

Andere cruiseprogramma's met Katarina Line vind je onder de rubriek boetiekcruises.