Boetiekcruises

KATARINA LINES: Kristalhelder water, goudgele baaien en werelderfgoed

Met KATARINA LINES ontdekt u de verbazingwekkende schoonheid van de Kroatische kust: aan boord van kleinschalige boten met 18 of 19 kajuiten vaart u langs de mooiste eilanden en legt u aan in idyllische havens. Het is een unieke en rustgevende manier om de natuur en cultuur in u op te nemen. Door de persoonlijke aandacht voor de gasten, de uitstekende kwaliteit van de schepen en het vriendelijke personeel aan boord is Katarina Lines in 25 jaar tijd uitgegroeid tot dé referentie voor kleinschalige cruises op de Adriatische Zee.

 

Caractère kiest voor de laatste generatie schepen:

'Deluxe' schepen
Moderne schepen van 42-47m lang met kajuiten van 12-17m². U heeft de keuze uit een 'deluxe main deck' kajuit of 'deluxe lower deck' kajuit (max. 2 pers.), beide met badkamer, airco, haardroger en safe.

'Deluxe superior' schepen
De mooiste schepen (van min. 47m lang) op de Adriatische zee, gebouwd of gerenoveerd na 2016. Logeren kan in kajuiten (van 15-20m²) van het type 'deluxe superior lower deck', 'deluxe superior main deck' of 'deluxe superior VIP upper/main deck'. Alle kajuiten (max. 2 pers) hebben badkamer, airco, haardroger, safe, badmantels en slippers.

Alle schepen hebben jacuzzi en wifi.


Andere cruiseprogramma's met Katarina Lines dan op onze website  op aanvraag

Maak kennis met PONANT

PONANT is de enige Franse reder met cruiseschepen. Al meer dan 25 jaar lang stellen ze cruises voor van het allerhoogste niveau. Hun elegante, kleinere schepen laten toe tot in de kleinste en meest verborgen haventjes [niet bold] aan te meren. PONANT biedt tevens thematische cruises aan die jaarlijks variëren: golf, muziek, gastronomie, duiken, … Echte specialisten delen er tijdens conferenties hun passie met u op de meest boeiende wijze.

Uitzonderlijke cruiseschepen
PONANT onderscheidt zich door zijn uiterst luxueuze en moderne vloot. Terwijl de Boréal, de Austral en de Soléal slechts 132 cabines en suites hebben, telt de Lyrial er niet meer dan 122. De majestueuze driemaster Ponant vervolledigt de vloot met 32 cabines, en combineert op die manier de charme en de intimiteit van een privé-zeilboot met het comfort van een yacht. De cabines van alle Ponant schepen bieden een schitterend zeezicht en de meeste hebben een balkon. Wie op zoek is naar ontspanning, kan terecht in het openluchtzwembad of schoonheids- en verzorgingssalon, in een van de gezellige salons of op een van de zonnige dekken uiteraard.

Cruisen met al uw zintuigen
Wat uw cruise ongetwijfeld helemaal áf maakt, is die onmiskenbare levenskunst 'à la française, de discrete service en de uitstekende gastronomische keuken. Ontbijt met vrienden aan dek bij een opkomende zon, een zonovergoten lunch op een van de aangename openluchtterrassen, of een verfijnd diner in het elegante gastronomisch restaurant: iedere dag aan boord is een reis met al uw zintuigen!

Wist u dat ?
- vroeg reserveren noodzakelijk is? Snelle beslissers kunnen een voordeeltarief genieten tot -30% (Ponant Bonus*)?
- kinderen van 8 t/m 11j. gratis meereizen in de cabine van de ouders?
- adolescenten van 12 t/m 17j. -50% genieten wanneer zij de cabine of suite delen met een andere adolescent of volwassene?
- pasgetrouwden en jubilarissen speciale voorwaarden genieten?
- vrienden- of familiegroepjes vanaf 5 personen een korting van -5% genieten?
- zij die het plezier willen verlengen door meerdere cruises te combineren -10% genieten vanaf de tweede cruise?
- Caractère u steeds de laagste prijs garandeert?

(*)Het Ponant Bonus voordeeltarief varieert naargelang de bezetting van iedere cruise. De Bonus kan dalen met de tijd, zelfs helemaal wegvallen, naargelang de beschikbaarheden voor de betreffende cruise verminderen, dit op ieder moment en zonder voorafgaande mededeling.

Verleng uw cruise in een exclusief Caractère hotel: bekijk onze stadshotels in Lissabon, Venetië, Napels, Athene, ... of contacteer onze specialisten voor een aangepast voorstel.