Ontdek Zuid-Europa met Caractère

Reizen met Caractère is Zuid-Europa ontdekken en genieten van jouw reis op maat. Als je je reis boekt bij Caractère, geniet je van onze kennis en onze goesting om jouw reis perfect te organiseren zodat jij alleen maar hoeft te genieten. Elk moment telt als je vakantie hebt. Genieten vanaf je eerste koffie in de ochtendzon tot je in slaap valt met het geluid van de krekels op de achtergrond. En nog lang daarna. Op je eigen tempo, op je eigen ritme.

Genieten met de grote G

Soms heb je helemaal geen idee waar je precies naartoe wil, maar wat je wél weet is hoe je je wil voelen op vakantie. Je wil niet gewoon op vakantie zijn. Je wil beleven en genieten, ontdekken en verwonderd worden, kijken en niet kunnen stoppen met kijken, naar verhalen luisteren en verhalen vertellen als je weer thuis bent.

En daarvoor zijn wij er.

166 naturalis dsc04523

Profiteer van onze ervaring en kennis

We doen niets anders dan reizen maken voor onze klanten. Dag in, dag uit. Dat doen we het allerliefste. Maar daar stopt het niet! Wij zoeken voortdurend naar heerlijke hotels, adembenemende activiteiten en prachtige verborgen plekjes. Soms op gekende plaatsen maar altijd weg van de massa en de drukte. Wij gaan zelf regelmatig op ontdekkingsreis en verzamelen informatie rechtstreeks van onze lokale partners, tips die je waarschijnlijk niet in een reisgids vindt.

Persoonlijk door ons getest

Je maakt de reizen die wij maakten. Je ontdekt wat wij ontdekten, je slaapt in het bed dat wij voor jou testten, je beleeft onze belevingen. Wij weten waar we over spreken, wij hebben het gezien, geproefd en gevoeld en dat maakt zo een groot verschil voor jouw reis. Wij hebben elk hotel in onze collectie persoonlijk bezocht en gekozen.

Reizen op maat van jouw wensen

Reis je graag bijzonder exclusief of helemaal op maat van je kleine spruiten? Is wellness helemaal je ding of zoek je een unieke rondreis door een minder gekende streek? Of liever gewoon weg voor even? Alles is mogelijk, jij hoeft het maar te vragen, we zijn maar één telefoontje verwijderd.

Contacteer me
buitengewoon genieten buiten eten
Caractère NV Korte Keppestraat 19 B-9320 Erembodegem, Aalst 053/63 00 77 info@caractere.be BE0474.874.188 Reisvoorwaarden Disclaimer Privacy
Copyright © 2023 Caractère. All rights reserved. Website by Servico Aanmelden