Even geduld aub...

Helaas, we hebben geen resultaten kunnen vinden. Gelieve je zoekterm aan te passen.

Landen

...

Regio's

...

Bestemmingen

...

Hotels

...

Rondreizen

...

Blogs

...
1905 Zino's Palace

1905 Zino's Palace

Dit statige, roze gebouw is één van de pronkstukken van het cultureel erfgoed op Madeira. Oorspronkelijk het zomerverblijf van de adellijke familie Zino, later een basisschool en nu een intiem hotel en dat op een prachtige plek. 1905 Zino's Palace ligt in het pittoreske dorpje Ponta do Sol dat wordt omringd door bananenplantages, exotische bloemen en bergen die uit de oceaan oprijzen. Nergens schijnt de zon zoveel als in Ponta do Sol (dat letterlijk 'zonnepunt' betekent), waardoor je hier lekker lang kan tafelen met uitzicht op zee. Perfect toch?

Waarom boeken via Caractère?

  • Beste prijsgarantie
  • Caractère extra's 
  • Unieke collectie boetiekhotels in Europa
  • Slechts één telefoontje of mail verwijderd van onze enthousiaste reisexperts
  • Elke maand nieuwe vondsten
  • 30 jaar specialist in Europa
  • Betaal veilig
  • Geen extra of verdoken kosten
  • Flexibel annuleren (ex. non-refundable)

zinos palace quarto arcada copia

Faciliteiten

WAT JE MOET WETEN

Dit hotel is het hele jaar door geopend. Omdat de zon nergens op het eiland zoveel schijnt als in Ponta do Sol, is het de beste plaats om van het mooie weer te genieten.

KAMERS

Het hotel beschikt over slechts 9 uniek ingerichte kamers, stuk voor stuk gedecoreerd in zachte pasteltinten. Iedere kamer is voorzien van alle modern comfort maar met behoud van haar historische uitstraling en ouderwetse glamour.

CHECK-IN CHECK-OUT

Inchecken kan je vanaf 15 uur. Uitchecken doe je ten laatste om 12 uur.

PRIJZEN

Vanaf 245 euro.

MEER DETAILS

  • Huisdieren zijn niet toegelaten.
  • Het hotel beschikt over voorzieningen voor mindervaliden.
  • Het hotel heeft geen lift.

LEUK OM WETEN

Dit roze paleis was vroeger het vakantieverblijf van de adellijke familie Zino. Na jaren van verwaarlozing werd het paleis in 2002 door de regionale regering volledig gerenoveerd. Vandaag kan iedereen opnieuw genieten van de exclusieve sfeer van dit honderdjarige paleis.

Over de kamers

Alle kamers zijn gedecoreerd in zachte pastelkleuren en voorzien van airconditioning/verwarming en telefoon.

Onze favoriete kamer

De suite is beslist onze favoriet. 's Morgens wakker worden in je king-size bed met zicht op de Atlantische Oceaan. Houten vloeren en grote erkers die je kamer een majestueuze uitstraling geven en genieten van de ondergaande zon op je terras.

Genieten aan het water

Ontspannen doe je op het zonneterras aan het 'roze' zwembad met zout water dat verwarmd is in de winter. Het hotel voorziet je van ligstoelen, parasols en handdoeken.

Ontspannen en inspannen

Het hotel beschikt over een klein buitenzwembad met zonneterras en ligstoelen.

zinos madeira happyhour

Eten & Drinken

top tafel

In 'Bar exterior' geniet je van een prachtige zonsondergang met een hapje en een drankje.

Begin jouw dag met een gezond ontbijt en een prachtig uitzicht over de oceaan. In de namiddag geniet je van een heerlijke afternoon tea op het panorama terras en 's avonds, bij zonsondergang, worden je smaakpapillen verwend met traditionele gerechten uit de Portugese keuken.

zinos palace hotel

Locatie

1905 Zino's Palace ligt aan de rand van het pittoreske dorpje Ponta do Sol, in het zuidelijke deel van het eiland. Te midden van weelderig groene bananenbomen en met een spectaculair uitzicht op de Atlantische Oceaan, biedt dit hotel het beste van twee werelden. Het kiezelstrand ligt op zo'n 350 meter van het hotel. Het centrum van Ponta Do Sol op slechts 100 meter. De afstanden op Madeira zijn relatief klein. De hoofdstad Funchal ligt op 22 km van het hotel en de luchthaven van Funchal op 40 km.

Kom je met het vliegtuig?

De dichtstbijzijnde luchthaven is Funchal Airport op 39 km.

Transfer

Een transfer is mogelijk, de prijs is op aanvraag.

Heb je een (huur)auto?

Het hotel heeft een gratis privéparking.

De Caractère beoordeling

Romantisch logeren doe je in dit felroze paleis dat uitkijkt over een helderblauwe oceaan. Alsof er een ansichtkaart tot leven is gekomen, zo mooi. Het oorspronkelijke zomerverblijf van de adellijke familie Zino is nu een intiem en exclusief hotel waar je nog steeds de glamour van toen proeft.

Dit is ook interessant voor jou

Mail ons om dit hotel te boeken
Caractère NV Korte Keppestraat 19 B-9320 Erembodegem, Aalst 053/63 00 77 info@caractere.be BE0474.874.188 Reisvoorwaarden Disclaimer Privacy Aanbod
Copyright © 2024 Caractère. All rights reserved. Website by Servico Aanmelden