Oostenrijk

Oostenrijk

oostenrijk

Oostenrijk

Geen land walst zo ongecompliceerd tussen stad en platteland. Vandaag word je stil van de zoveelste onwaarschijnlijke mooie bergwand, morgen struin je door het keizerlijke Wenen. Oostenrijk is een smeltkroes van schoonheid en cultuur die je verrast. Niet alleen de eerste keer, maar elke keer weer. Het land is zoveel meer dan de som van prachtige barokke kerken en Habsburgse kastelen. Oostenrijk is een gelukkig huwelijk tussen historische en hedendaagse architectuur. Dat in combinatie met de fenomenale natuur maakt Oostenrijk onweerstaanbaar. Bergen, muziek en Sachertorte, Oostenrijk prikkelt al je zintuigen intens.

Oostenrijk, een heerlijke bestemming het hele jaar door

Oostenrijk is mooi, betoverend en gezellig. Altijd of het nu zomer of winter is. Want winter in Oostenrijk is wit, zomer in Oostenrijk is groen. Op de plekken waar je in de winter een sneeuwengel maakte, wandel je in de zomer door het groene gras met de zon op je neus. En de steden? Die zijn altijd meer dan de moeite waard om te bezoeken. Dus, plan je een lange zomervakantie, een winterbreak of een "ik-wil-er-eventjes-tussenuit-reisje", Oostenrijk it is!

Hotels

Belevingen

Loading...
Caractère NV Korte Keppestraat 19 B-9320 Erembodegem, Aalst 053/63 00 77 info@caractere.be BE0474.874.188 Reisvoorwaarden Disclaimer Privacy
Copyright © 2023 Caractère. All rights reserved. Website by Servico Aanmelden