Rondreizen met bijzondere reisroutes

Onze voorbeeld beleefreizen dompelen je onder in de sfeer van een streek, zijn geschiedenis en cultuur. Tijdens je rondreis ontdek je ongelooflijk mooie routes lang gekende en ongekende plekjes in Zuid-Europa. En logeer je in onze echte Caractère-hotels waar je geniet van dat zonnige terrasje, van een verfrissende duik in het zwembad van jouw hotel, en een diner bij zonsondergang die jou opnieuw het water in de mond laat lopen als je er achteraf aan terugdenkt.

Ontdek jouw reis op maat
gerona rondreis spanje

Rondreizen gemaakt voor jou en met jou

Onze beleefreizen zijn unieke rondreizen. We maken ze voor jou, op maat, zoals jij het graag wil. Je hebt dan ook alle vrijheid in het samenstellen van je reis. Jij beslist wanneer je vertrekt en terugkomt, of je enkel met de auto reist of ook met het vliegtuig en hoeveel nachten je in welk hotel logeert. Jij bepaalt het ritme en de intensiteit van jouw reis. Wij strooien suggesties, jij kiest.

Contacteer Caractère
ezeltjes

Castello di Reschio

Schrijf je in en ontvang wekelijks de leukste nieuwsbrief over reizen in Zuid-Europa

“The real voyage of discovery consists not in seeking new landscapes, but in having new eyes.” – Marcel Proust

Caractère NV Korte Keppestraat 19 B-9320 Erembodegem, Aalst 053/63 00 77 info@caractere.be BE0474.874.188 Reisvoorwaarden Disclaimer Privacy
Copyright © 2023 Caractère. All rights reserved. Website by Servico Aanmelden