Najaar aan de Sloveense kust of citytrippen in Ljubljana

cover najaar 2020 aan de sloveense kust of citytrippen in ljubljana

Onze specialist Slovenië zocht speciaal voor jou de heerlijkste plekjes van Slovenië voor dit najaar. Ontdek ze snel hieronder!

De Sloveense kust ontdekken in Portorož

Slovenië is meer dan enkel prachtige bossen en natuur. Ook de Sloveense kust heeft heel wat te bieden. De levendige badplaats Portorož met zijn palmbomen, jachthaven, casino en stranden is een vaste waarde voor het Sloveense kusttoerisme. De 'haven van rozen' ligt bovendien op een boogscheut van charmante kuststadjes Piran, Izola en Koper. Ook het stadje Lipica, waar de Lipizzanerpaarden oorspronkelijk van komen, en de stalagmieten en stalactieten van Postojna liggen dichtbij.

section najaar 2020 aan de sloveense kust of citytrippen in ljubljana 0

Ljubljana

De Sloveense hoofdstad is een van de kleinste hoofdsteden van Europa. Wat niet wil zeggen dat er niet voldoende te beleven valt! Ga er een dagje shoppen, wandel door de gezellige binnenstad en ontdek de talloze bezienswaardigheden en parkjes.

Bovendien kan je er heerlijk lunchen en dineren. De lokale keuken is een mengeling van Hongaarse, mediterraanse, Oostenrijkse en Kroatische invloeden. Een overblijfsel van vroeger, toen Slovenië op een belangrijke handelsroute lag. 

Om de citytrip helemaal geslaagd te maken, heb je natuurlijk een leuke slaapplaats nodig:

 

 

section najaar 2020 aan de sloveense kust of citytrippen in ljubljana 1

Wil jij in het najaar op reis naar Slovenië?

Contacteer ons via info@caractere.be en we stippelen jouw reis uit!

Caractère NV Korte Keppestraat 19 B-9320 Erembodegem, Aalst 053/63 00 77 info@caractere.be BE0474.874.188 Reisvoorwaarden Disclaimer Privacy
Copyright © 2023 Caractère. All rights reserved. Website by Servico Aanmelden