Nazomeren in Malta

cover nazomeren in malta

Met temperaturen rond de 20 graden is het aangenaam vertoeven tijdens het najaar in Malta. Je kan Malta in alle rust verkennen en volop genieten van de unieke sfeer die er hangt. Met zijn rijke geschiedenis, mooie natuur en heerlijk eten beleef je een buitengewone vakantie!

Cultuur opsnuiven in Valletta

Valletta is de meest zuidelijk gelegen hoofdstad van Europa. Tijdens jouw bezoek kom je terecht in een prachtig decor vol historische bezienswaardigheden. Verdwaal in de prachtige straatjes van het oude stadsgedeelte, dat deel uitmaakt van Unesco werelderfgoed. De rijk versierde Sint-Janscokathedraal is zeker de moeite waard om te ontdekken, net als de weelderige geschiedenis in het Nationaal Archeologisch Museum. Kortom, hier waan je je evengoed ergens in de 16e eeuw.

section nazomeren in malta 0

Pittoreske vissersdorpjes

Marsaxlokk is één van de belangrijkste vissersdorpjes van Malta. In deze mediterrane haven kan je heel wat traditionele vissersboten spotten, “luzzu’s” genaamd. Volgens traditie worden ze meestal in het rood, blauw en geel geschilderd. Hier zie je vissers druk aan het werk en kan je genieten van verse vis in de authentieke Maltese visrestaurants.

section nazomeren in malta 1

Droombestemming voor natuurliefhebbers

Na de warme zomermaanden komt het landschap in Malta terug tot leven. Wie houdt van wandelen en natuur, is hier op de juiste plek. Naast het grote eiland Malta heb je ook twee kleinere eilanden Gozo en Comino. Twee prachtige, authentieke paradijzen die tot de Maltese eilanden behoren. Hier kan je de ongerepte natuur ontdekken met haar adembenemende uitzichten. Omgeef je in een groene oase van rust tijdens het najaar.

section nazomeren in malta 2

Wil je graag Malta ontdekken?

ONZE SPECIALIST MALTA helpt je graag met PLANNEN! 

Bel +32 (0)53 60 56 95 of mail dorien.w@caractere.be.

Ontdek onze hotels en rondreizen in Malta.

section nazomeren in malta 3
Caractère NV Korte Keppestraat 19 B-9320 Erembodegem, Aalst 053/63 00 77 info@caractere.be BE0474.874.188 Reisvoorwaarden Disclaimer Privacy
Copyright © 2023 Caractère. All rights reserved. Website by Servico Aanmelden