Volg je hart naar de meest romantische bestemmingen van Europa

cover volg je hart naar de meest romantische bestemmingen van europa

Nu Valentijn voor de deur staat, delen we graag met jou de beste plaatsen om te bezoeken met de liefde van je leven of een andere fijne reisgezel… Of je nu op zoek bent naar een plek om op huwelijksreis te gaan, je jubileum te vieren of gewoon op reis te gaan, hier is een lijst met tien plaatsen waar de liefde  voor het leven altijd in de lucht hangt.

Venetië, Italië

Venetië is, hoe voor de hand liggend het ook is, een perfecte plaats voor koppels. De beste manier om de sfeer te proeven is een wandeling maken door de stad en op een gegeven moment verdwalen in de smalle straatjes en langs de kleine kanaaltjes. Als je een romantisch juweeltje zoekt ver van de drukte, is het kleine eiland Burano de plek om naartoe te gaan: een voormalig vissersdorp dat kleurrijk en charmant is.

Ontdek onze hotels in Venetië.

section volg je hart naar de meest romantische bestemmingen van europa 0

Santorini, Griekenland

Santorini wordt beschouwd als de meest gewilde plaats voor een romantisch uitje in Griekenland, omdat er niet veel plaatsen in de wereld zijn waar je kunt genieten van prachtig helder water terwijl je op de rand van een enorme actieve vulkaan in het midden van de zee zit! Het eiland heeft een groeiende reputatie als "huwelijksbestemming" voor koppels want elk hoekje van dit Griekse eiland is gevuld met tederheid en romantiek. Oia is een van de meest authentieke dorpjes van Santorini met zijn kleurrijke huizen en steile steegjes. Oia Castle is trouwens een geweldige plek om onvergetelijke zonsondergangen te zien.

Bekijk onze beleefreis en hotels in Santorini.

section volg je hart naar de meest romantische bestemmingen van europa 1

Madeira, Portugal

Madeira is het hele jaar door een vriend van de romantiek. Het eiland is een bestemming die ons allemaal doet dromen: Weelderige vegetatie, exotisch fruit, luxe hotels en buitenactiviteiten in een ongerepte natuur. Ga winkelen in het oude stadscentrum van Funchal, breng enkele namiddagen door op de mooiste stranden of maak mini-roadtrips om de mooiste uitzichtpunten van de archipel te ontdekken.

section volg je hart naar de meest romantische bestemmingen van europa 2

Hallstatt, Oostenrijk

Hallstatt, een verborgen juweel in de Alpen, is een klein Oostenrijks dorpje aan de westkant van het Hallstattmeer. De 16e-eeuwse huizen en steegjes, samen met de schilderachtige natuur, maken het een gezellige en rustige plek om te verblijven met jouw geliefde. Als je graag een actieve vakantie wil, kan je wandelen, mountainbiken, klimmen, kajakken of kanoën aan jouw schema toevoegen. Hoe dan ook, oneindige schoonheid en een constant gevoel van verwondering zijn zowel in de winter als in de zomer hier gegarandeerd. Ontdek Oostenrijk hier.

section volg je hart naar de meest romantische bestemmingen van europa 3

Cabo da Roca, Portugal

Cabo da Roca is een plaats die aan het einde van de wereld lijkt te liggen. Het is het meest westelijke punt van het Europese vasteland met een prachtig uitzicht over de Atlantische Oceaan: de ideale plek voor een romantisch uitje. Cabo da Roca ligt in Sintra, een prachtig historisch dorp omgeven door bossen en paleizen. Sintra is beroemd om zijn vele 19e-eeuwse romantische architecturale sites die meer dan een bezoek waard zijn. Je kan verblijven in een van onze mooie hotels in Lissabon, op een uurtje rijden van Sintra.

section volg je hart naar de meest romantische bestemmingen van europa 4

Parijs, Frankrijk

Parijs mag niet onvermeld blijven als we het hebben over een romantisch uitstapje in Europa. Deze stad van de liefde leent zich moeiteloos voor een romantische tijd met je geliefde met tal van dingen die je samen kunt doen. Parijs is de thuisbasis van aanzienlijk veel Michelin-restaurants: ideaal voor een romantisch diner voor twee. Je kan ook genieten van een picknick in een van de vele prachtige parken, samen een kookles proberen of ontspannen door een heerlijke massagebehandeling in je hotel

section volg je hart naar de meest romantische bestemmingen van europa 5

Galesnjak, Kroatië

Kroatië is de bakermat van vele perfecte bestemmingen voor een romantische vakantie. Maar heb je al gehoord van het eiland Galesnjak? Het is een klein, onbewoond en hartvormig eiland. Tegenwoordig heeft het eiland de bijnaam "eiland van de liefde" en is het een unieke bestemming voor koppels. Velen komen naar het eiland voor een huwelijksreis, om belangrijke verjaardagen te vieren of kiezen het als plaats waar ze hun geliefde ten huwelijk vragen. Verken Kroatië hier.

section volg je hart naar de meest romantische bestemmingen van europa 6

Mijas, Spanje

Laten we eerlijk zijn, Spanje is een van de meest romantische landen ter wereld, vol met verbazingwekkende architectuur, schilderachtige stadjes en prachtige steden. De gemeente Mijas is een goede keuze voor een romantisch tripje. Dit typisch Andalusische witte dorp is heel bijzonder met de vele potten met geraniums en andere kleurrijke bloemen die door de inwoners worden verzorgd. Bekijk onze beleefreizen en hotels in deze regio hier.

section volg je hart naar de meest romantische bestemmingen van europa 7

Capri, Italië

Geniet van het prachtig landschap en val voor het Italiaanse eiland Capri. Met zijn blauwe wateren, vele citroenbomen en kronkelende voetpaden. Laat je betoveren door de charmes van Capri. Je kan het eiland bezoeken tijdens jouw verblijf in Sorrento of Napels. Bekijk hier onze romantische hotels in deze streek.

section volg je hart naar de meest romantische bestemmingen van europa 8

Mont-Saint-Michel, Frankrijk

Mont Saint-Michel is een klein, rotsachtig eiland in Normandië op slechts 600 meter van het vasteland. Eeuwenlang heeft het onderdak geboden aan pelgrims die gebruik maakten van een pad dat alleen bij eb werd blootgelegd om bij de abdij van Mont Saint-Michel te komen. Bezoek het 's avonds en maak een wandeling door de verlaten straten van het eiland, luisterend naar de kreten van de meeuwen en het geluid van de zee die tegen de rotsen klotst. Ontdek hier onze beleefreis en hotels in Normandië.

section volg je hart naar de meest romantische bestemmingen van europa 9
Caractère NV Korte Keppestraat 19 B-9320 Erembodegem, Aalst 053/63 00 77 info@caractere.be BE0474.874.188 Reisvoorwaarden Disclaimer Privacy
Copyright © 2023 Caractère. All rights reserved. Website by Servico Aanmelden