Blogs
cultuur
Rondreizen & routes
Natuur & landschap
Tips & inspiratie
Familie & kids
Seizoenen
Food & drink
Citytrip

Een perfecte dag in Firenze inclusief pasta en gelato
Omdat Firenze een stad is die iedereen minstens één keer in zijn leven bezocht moet hebben (enfin, moeten is een lelijk woord natuurlijk maar je begrijpt wat we bedoelen) helpen wij jou met plezier...
Voorbij de klassiekers: de unieke wijnen van Europa
Als het om wijn gaat, blijven velen van ons bij de klassiekers – een Franse Merlot, Italiaanse Barolo of een Spaanse Rioja. Maar hoe zit het met de minder bekende regio’s die even heerlijke en unie...
Koken met traditie: hoe maak je authentieke pesto alla genovese?
Er gaat niets boven een zelfgemaakte Italiaanse maaltijd met authentieke ingrediënten en smaken. Een klassieker is pesto alla genovese, een eenvoudige maar heerlijke saus op basis van verse basili...
Het beste eten in Athene: de lekkerste adresjes
Wat wij het liefste doen op een citytrip als we geen betoverende plekjes aan het ontdekken zijn? Veel eten natuurlijk! Als je het ons vraagt, is Athene een echte foodiebestemming. De hoofdstad van ...
Michelinrestaurant Hiša Franko en chef Ana Roš
Vanwege haar passie voor koken heeft Ana Roš haar diplomatieke carrière opzij gezet.Maar vandaag de dag vermengt ze nog steeds op diplomatieke wijze de smaken uit de Soča-vallei in een perfecte kos...
Gastronomie in de Algarve
Het eten in de Algarve is geïnspireerd door de zon, de aarde en de oceaanDe lokale bevolking staat erop om lokale, verse en eerlijke ingrediënten te gebruiken. En dat proef je!